reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Co do wyprzedaży letnich ciuszków to strzelam, że druga córka latem będzie nosić 68. Jej siostra, terminowo kwiecień, latem nosiła jeszcze 56-62. Nie sądzę, żeby mlodsza była dużo większa od siostry:) Akurat letnich ciuszków w rozmiarze 68 za dużo nie mam, kupiłam na razie jedno body-sukienkę, potem będę się martwić.

Edit: Ale tym rozmiarem lepiej się nie sugerować, córka jest malutka, teraz na 3 centylu wzrostowo więc może dla większości z Was lepiej brać 74 na lato.

Ostatnia edycja:
reklama
My kupilismy wszystko na 62, no jedne pajace ze smyka 68 [emoji6]

Nam zostalo kupic materac, wanienke, rozki, pare pieluch, no i dla mnie wyprawke do szpitala, i dla malucha kosmetyczne rzeczy typu oliwke, waciki jakies, itd [emoji6] i maz na wyjscie ze szpitala chce taki komplet zamowic:

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet w opisie producenta znalazłam:
Śpiworek Cybex stworzony specjalnie do fotelika Aton Q. Idealnie nadaje się na chłodniejsze jesienne dni jak i na zimową zawieruchę. Dodatkową funkcją śpiworka jest możliwość wykorzystania w gondoli wózka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A widzisz to ja mam maxi cosi do fotelika maxi cosi i jest "kubelkowy" jak fotelik

Najlepiej wystukac sobie w Google yosoy kocyk i będzie lista sklepów (warto popatrzeć gdzie najtaniej) LisiaMama wyrwała taki chyba za poniżej 100zl, u mnie wyszło prawie 150, ale to tj napisałam był prezent, wiec pozwoliłam sobie na małe szaleństwo ;) ja kupowałam na stronie puripuri.pl

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Dzięki wielkie! Na prawdę zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Wierzę, że warty tych pieniążków ten kocyk! Ciężko wybrać kolor, takie piękne!!!

A w ogole dziewczyny!! Czytam i nie wierzę! Wy macie juz chyba wszytko!
Ja mam tylko po córce fotelik buajany, babyphone i troche ciuchów ale nie mamy ani pokoju urządzonego ani nawet opcji jaki wózek kupimy.
Apropo: czy znacie markę niemiecką Gesslein albo Bergsteiger?? Mówi wam to coś?

Pozdrowionka!

Ostatnia edycja:
Dzięki wielkie! Na prawdę zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Wierzę, że warty tych pieniążków ten kocyk! Ciężko wybrać kolor, takie piękne!!!

A w ogole dziewczyny!! Czytam i nie wierzę! Wy macie juz chyba wszytko!
Ja mam tylko po córce fotelik buajany, babyphone i troche ciuchów ale nie mamy ani pokoju urządzonego ani nawet opcji jaki wózek kupimy.
Apropo: czy znacie markę niemiecką Gesslein albo Bergsteiger?? Mówi wam to coś?

Pozdrowionka!
No ja mam tyle ubranek przez meza [emoji23] jak wpadl do sklepu to ciezko go bylo wyciagnac haha.

Brakuje mi jeszcze 2-3 sztuk spiochow, i mam taki problem bo maz prosil mnie zebym znalazla w bialo czarne paski, ale takie grube nie cienkie pasy, i nigdzie nie moge znalezc. Na allegro sa takie zwyczajne i kolorowe. A na stronach sklepow takich jak smyk czh h&m i 5-10-15 tez nie ma takich. Mam prosbe, jakbyscie sie gdzies spotkaly z czyms takim, to bardzo prosze o nazwe sklepu lub link [emoji6] z gory dzieki

Jakie wszystko ;). Ja mam tylko ubranka łóżeczko i wózek . Muszę kupić fotelik. Śpiworek. Wszystko dla siebie kosmetyki dla dziecka jest tego trochę a mi się nie chce.
Wezmę się za to jak pogoda się popsuje bo tak to cały dzień na zewnątrz siedzę

cb7wugpju04jz4q8.png

No ja mam tyle ubranek przez meza [emoji23] jak wpadl do sklepu to ciezko go bylo wyciagnac haha.

Brakuje mi jeszcze 2-3 sztuk spiochow, i mam taki problem bo maz prosil mnie zebym znalazla w bialo czarne paski, ale takie grube nie cienkie pasy, i nigdzie nie moge znalezc. Na allegro sa takie zwyczajne i kolorowe. A na stronach sklepow takich jak smyk czh h&m i 5-10-15 tez nie ma takich. Mam prosbe, jakbyscie sie gdzies spotkaly z czyms takim, to bardzo prosze o nazwe sklepu lub link [emoji6] z gory dzieki

To tylko pozazdrościć podejścia męża!! Mój się rusza ociężale hahaha.
No ale u nas jest nadal ryzyko :( Więc tak jakby czekamy jeszcze miesiąc do 15 września i dopiero wtedy możemy mieć pewność, że niunia się urodzi i przeżyje :)
Ale jutro startujemy do Niemiec popatrzeć na wózki, bo u nas tylko kilka opcji w sklepach, to co w Polsce mamy to jest wybór z kosmosu! Tu same wózki typu MaxiCosi, Peg-Perego, Chicco i Bugaboo.. nie ma w czym wybierać. Ceny oczywiście od 800 Euro!
W Niemiczech dużo niemieckich firm i tam wózki od 200E. Rozbieżność duża, ale zobaczymy jutro co za jakość :)
Pozdrawiam, milego weekendu!

reklama
Również polecam oryginalne spiworki dostosowane do danego fotelika. Mam taki i moja mała cała zimę w nim była dzięki czemu moje 3 kupione kombinezony nie zostały założone:/ teraz jestem mądrzejsza- nie kupuje kombinezonu dla synka :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
ale w kombinezonie moge dziecko w foteliku wozic i zapinac? czy musze miec spiworek? nie kleje tego:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry