reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Co do wyprzedaży letnich ciuszków to strzelam, że druga córka latem będzie nosić 68. Jej siostra, terminowo kwiecień, latem nosiła jeszcze 56-62. Nie sądzę, żeby mlodsza była dużo większa od siostry:) Akurat letnich ciuszków w rozmiarze 68 za dużo nie mam, kupiłam na razie jedno body-sukienkę, potem będę się martwić.

Edit: Ale tym rozmiarem lepiej się nie sugerować, córka jest malutka, teraz na 3 centylu wzrostowo więc może dla większości z Was lepiej brać 74 na lato.

Ostatnia edycja:
reklama
My kupilismy wszystko na 62, no jedne pajace ze smyka 68 [emoji6]

Nam zostalo kupic materac, wanienke, rozki, pare pieluch, no i dla mnie wyprawke do szpitala, i dla malucha kosmetyczne rzeczy typu oliwke, waciki jakies, itd [emoji6] i maz na wyjscie ze szpitala chce taki komplet zamowic:

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet w opisie producenta znalazłam:
Śpiworek Cybex stworzony specjalnie do fotelika Aton Q. Idealnie nadaje się na chłodniejsze jesienne dni jak i na zimową zawieruchę. Dodatkową funkcją śpiworka jest możliwość wykorzystania w gondoli wózka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A widzisz to ja mam maxi cosi do fotelika maxi cosi i jest "kubelkowy" jak fotelik

Najlepiej wystukac sobie w Google yosoy kocyk i będzie lista sklepów (warto popatrzeć gdzie najtaniej) LisiaMama wyrwała taki chyba za poniżej 100zl, u mnie wyszło prawie 150, ale to tj napisałam był prezent, wiec pozwoliłam sobie na małe szaleństwo ;) ja kupowałam na stronie puripuri.pl

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Dzięki wielkie! Na prawdę zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Wierzę, że warty tych pieniążków ten kocyk! Ciężko wybrać kolor, takie piękne!!!

A w ogole dziewczyny!! Czytam i nie wierzę! Wy macie juz chyba wszytko!
Ja mam tylko po córce fotelik buajany, babyphone i troche ciuchów ale nie mamy ani pokoju urządzonego ani nawet opcji jaki wózek kupimy.
Apropo: czy znacie markę niemiecką Gesslein albo Bergsteiger?? Mówi wam to coś?

Pozdrowionka!

Ostatnia edycja:
Dzięki wielkie! Na prawdę zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Wierzę, że warty tych pieniążków ten kocyk! Ciężko wybrać kolor, takie piękne!!!

A w ogole dziewczyny!! Czytam i nie wierzę! Wy macie juz chyba wszytko!
Ja mam tylko po córce fotelik buajany, babyphone i troche ciuchów ale nie mamy ani pokoju urządzonego ani nawet opcji jaki wózek kupimy.
Apropo: czy znacie markę niemiecką Gesslein albo Bergsteiger?? Mówi wam to coś?

Pozdrowionka!
No ja mam tyle ubranek przez meza [emoji23] jak wpadl do sklepu to ciezko go bylo wyciagnac haha.

Brakuje mi jeszcze 2-3 sztuk spiochow, i mam taki problem bo maz prosil mnie zebym znalazla w bialo czarne paski, ale takie grube nie cienkie pasy, i nigdzie nie moge znalezc. Na allegro sa takie zwyczajne i kolorowe. A na stronach sklepow takich jak smyk czh h&m i 5-10-15 tez nie ma takich. Mam prosbe, jakbyscie sie gdzies spotkaly z czyms takim, to bardzo prosze o nazwe sklepu lub link [emoji6] z gory dzieki

Jakie wszystko ;). Ja mam tylko ubranka łóżeczko i wózek . Muszę kupić fotelik. Śpiworek. Wszystko dla siebie kosmetyki dla dziecka jest tego trochę a mi się nie chce.
Wezmę się za to jak pogoda się popsuje bo tak to cały dzień na zewnątrz siedzę

cb7wugpju04jz4q8.png

No ja mam tyle ubranek przez meza [emoji23] jak wpadl do sklepu to ciezko go bylo wyciagnac haha.

Brakuje mi jeszcze 2-3 sztuk spiochow, i mam taki problem bo maz prosil mnie zebym znalazla w bialo czarne paski, ale takie grube nie cienkie pasy, i nigdzie nie moge znalezc. Na allegro sa takie zwyczajne i kolorowe. A na stronach sklepow takich jak smyk czh h&m i 5-10-15 tez nie ma takich. Mam prosbe, jakbyscie sie gdzies spotkaly z czyms takim, to bardzo prosze o nazwe sklepu lub link [emoji6] z gory dzieki

To tylko pozazdrościć podejścia męża!! Mój się rusza ociężale hahaha.
No ale u nas jest nadal ryzyko :( Więc tak jakby czekamy jeszcze miesiąc do 15 września i dopiero wtedy możemy mieć pewność, że niunia się urodzi i przeżyje :)
Ale jutro startujemy do Niemiec popatrzeć na wózki, bo u nas tylko kilka opcji w sklepach, to co w Polsce mamy to jest wybór z kosmosu! Tu same wózki typu MaxiCosi, Peg-Perego, Chicco i Bugaboo.. nie ma w czym wybierać. Ceny oczywiście od 800 Euro!
W Niemiczech dużo niemieckich firm i tam wózki od 200E. Rozbieżność duża, ale zobaczymy jutro co za jakość :)
Pozdrawiam, milego weekendu!

reklama
Również polecam oryginalne spiworki dostosowane do danego fotelika. Mam taki i moja mała cała zimę w nim była dzięki czemu moje 3 kupione kombinezony nie zostały założone:/ teraz jestem mądrzejsza- nie kupuje kombinezonu dla synka :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
ale w kombinezonie moge dziecko w foteliku wozic i zapinac? czy musze miec spiworek? nie kleje tego:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry