reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Zamówiłam właśnie taki kocyk dla malucha [emoji4][emoji177]
1471337537-1w3f0j.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez go chciałam- ale ta cena...

reklama
Ja tez go chciałam- ale ta cena...

Wiesz co ja znalazłam na showroom kids w promocji a do tego jak sie tam zapiszesz do newslettera dostajesz 20zl na zakupy. Przesyłka gratis i wyszło całkiem całkiem bo 83zl [emoji846] w porównaniu do pierwotnej ceny 129zl to duża roznica

Wiesz co ja znalazłam na showroom kids w promocji a do tego jak sie tam zapiszesz do newslettera dostajesz 20zl na zakupy. Przesyłka gratis i wyszło całkiem całkiem bo 83zl [emoji846] w porównaniu do pierwotnej ceny 129zl to duża roznica

Ooo dzięki :)

Zamówiłam właśnie taki kocyk dla malucha [emoji4][emoji177]
1471337537-1w3f0j.jpeg

Sliczny. !!
Wlasnie wpadlam na pomysl ze zmaltretuje tesciowa co by mi machnela taki kocyk [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ona z drutami I szydelkiem to chyba sie urodzila [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Sliczny. !!
Wlasnie wpadlam na pomysl ze zmaltretuje tesciowa co by mi machnela taki kocyk [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ona z drutami I szydelkiem to chyba sie urodzila [emoji23]

eh ja mialam zamiar molestowac tescia stolarza o zrobienie komody kapielowej ale maz mi odradzil ze nie bedzie tak jak chce. z kolei moja mama szyje, szydelkuje i robi na drutach ale jak ja molestuje to ona mi woli kupic niz zrobic. jakos nie umiem molestowac?:))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

eh ja mialam zamiar molestowac tescia stolarza o zrobienie komody kapielowej ale maz mi odradzil ze nie bedzie tak jak chce. z kolei moja mama szyje, szydelkuje i robi na drutach ale jak ja molestuje to ona mi woli kupic niz zrobic. jakos nie umiem molestowac?:))

W piatek przedstawie przed Faktem dokonanym przyjde do Pl juz z wloczka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ooo mój teść tez cuda z drewna robi. Zrobił nam komodę i łóżko. Sa naprawdę piękne i świetnej jakości, bo nie jakaś sklejka ze sklepu tylko lite drewno pięknie obrobione.

reklama
Kocyk wypas [emoji6] moja mam tez robi na drutach, nie glupi pomysl z tym zeby taki tez zrobila [emoji23]

My dzis znow zakupy! Moj maz jest szalony. Pojechalismy po bluzy dla dziewczyn (udalo sie, znalezlismy ladne komplety ze spodniami i bluzeczkami) ale kupilismg jeszcze 3 pajace w smyku taki trojpak za 40 zl w promocji, do rego pajacyk polarowy w paski tez w smyku, a w innym sklepie polspiochy i spioszki z kaftanikiem [emoji23] jakbym meza nie zabrala z dzialu dzieciecego to by nie wyszedl albo bg wykupił pol sklepu haha [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry