Zamówiłam właśnie taki kocyk dla malucha [emoji4][emoji177]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez go chciałam- ale ta cena...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamówiłam właśnie taki kocyk dla malucha [emoji4][emoji177]
Wiesz co ja znalazłam na showroom kids w promocji a do tego jak sie tam zapiszesz do newslettera dostajesz 20zl na zakupy. Przesyłka gratis i wyszło całkiem całkiem bo 83zl [emoji846] w porównaniu do pierwotnej ceny 129zl to duża roznica
Sliczny. !!Zamówiłam właśnie taki kocyk dla malucha [emoji4][emoji177]
Sliczny. !!
Wlasnie wpadlam na pomysl ze zmaltretuje tesciowa co by mi machnela taki kocyk [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ona z drutami I szydelkiem to chyba sie urodzila [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
eh ja mialam zamiar molestowac tescia stolarza o zrobienie komody kapielowej ale maz mi odradzil ze nie bedzie tak jak chce. z kolei moja mama szyje, szydelkuje i robi na drutach ale jak ja molestuje to ona mi woli kupic niz zrobic. jakos nie umiem molestowac?)Sliczny. !!
Wlasnie wpadlam na pomysl ze zmaltretuje tesciowa co by mi machnela taki kocyk [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ona z drutami I szydelkiem to chyba sie urodzila [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W piatek przedstawie przed Faktem dokonanym przyjde do Pl juz z wloczka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]eh ja mialam zamiar molestowac tescia stolarza o zrobienie komody kapielowej ale maz mi odradzil ze nie bedzie tak jak chce. z kolei moja mama szyje, szydelkuje i robi na drutach ale jak ja molestuje to ona mi woli kupic niz zrobic. jakos nie umiem molestowac?)
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
eh ja mialam zamiar molestowac tescia stolarza o zrobienie komody kapielowej ale maz mi odradzil ze nie bedzie tak jak chce. z kolei moja mama szyje, szydelkuje i robi na drutach ale jak ja molestuje to ona mi woli kupic niz zrobic. jakos nie umiem molestowac?)
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja tez go zamowilam,ale w wersji różowej znaczy poprosiłam mamę, żeby to był mój prezent imieninowyZamówiłam właśnie taki kocyk dla malucha [emoji4][emoji177]