Antiope
Fanka BB :)
O dzięki, niektóre całkiem ładne. Ja tych wielopaków to nie jestem w stanie kupić (co najwyżej 2 paki), żeby mi się wszystkie podobały, bo najczęściej dla chłopca, to zawsze się jakiś błękitny trafi, albo coś, a ja błękitu dla chłopców nie trawię. Raczej nastawiam się na pojedyncze, bo wtedy mogę wybrać tylko takie, które mi się bardzo podobają. Ja i tak nie mam po co za dużo kupować, bo wszystko mam po starszym, a cokolwiek chcę kupić tylko po to, żeby mieć radość zakupów no i żeby młodszy też miał coś nowego.Antiope a tutaj nic ci sie nie podoba? Tylko patrz na kilku packi bo pojedyncze rzeczy w next tez nie sa najtansze (niestety) Np w 5ciopackach byla kiedys ze jak rozmiar 3-6 miesiąca to 2pajace mniejsze na 3miesuace 3 większe na 6muesuwcy to bylo fajne.
Ale te kilkunpacki calkiem spoko.
Link do: Moja pierwsza garderoba | Noworodki chłopcy i unisex 0m-cy-2lat | Chłopcy | Next: Polska
No też widziałam serię z sówką i mi się podobała, ale chyba były tylko bodziaki i nie miały kopertowego zapięcia, a stwierdziłam, że tym razem tylko takie będę kupować, bo najwygodniejsze, a ich niewiele mamy.Ha Smyk widzę tez widziałam, podobały mi się też z serii z sówką - w odcieniach beżu chyba (albo szare...) ale uznałam, że tym razem welurkowych pajacy nie kupuję. W obecnym domu zimą ciepełko, w razie czego dogrzać kominkiem można, a ani do chusty ani pod kombinezon tak moich dzieci nie ubierałam, tylko zawsze body+ półśpiochy albo portaszki, ewentualnie rajstopki i tyle. Więc mimo, że zwróciły moją uwagę to odpuściłam. Za to pajac polarowy, który w smyk właśnie kupiłam przyda się do chusty
Ja jakoś zawsze potrafiłam znaleźć ciuszki ładne dla mnie w Smyku i H&M właśnie. Gorzej w 5 10 15.
Dziewczyny powiedzcie mi, jak Wam się wydaje, czy te pajace mają nogawki rozpinane do samego końca, bo się za diabła dopatrzeć nie mogę: Link do: Pajacyk niemowlęcy (2 szt.), bawełna organiczna
Bardzo mi się podobają, ale jak nie mają rozpinanych nogawek, to niepraktyczne i wtedy na pewno ich nie kupię.