reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Hej [emoji6] my wczoraj poszalelismy, kupilismy 7 bodow z krotkim rekawem, 3 body z dlugim rekawem, 3 welurowe pajacyki, 5 pieluch tetrowych, butelke Lovi, smoczki Lovi 0-3 mc z napisami jeden Mummy a drugi Daddy, skarpetki 4 pary cienkich i 2 pary grubych, i rajstopki 2 pary rozmiar 56/62 [emoji6] A ubranka kupilismy wszystkie na 62 [emoji6] Jeszcze tylko zostaly nam spiochy do kupienia bo mamy malutko, i pare pieluch, jesli chodzi o garderobe. Jutro wstawie zdjecia bo moje dziewczynki u mojej mamy sa na 3 dni to z mezem chcemy pomalowac w sypialni (odswierzyc kolor) poki dziewczyn nie ma bo wiadomo ze troszke zawsze smierdzi farba a my bedziemy spali w goscinnym [emoji6]

Pozdrawiam!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam podobnie do bonusiwej. Na 56 . 3 japace cienkie 2 bodziaki z dlugim z rękawkami podwijanymi (dwupack smyk) i dwa polspiochy (dwupack smyk ) wole ze stopkami niż spodenki . Bo z tego 56 wybiore cos do szpitala. Nawet jak się 59
Z doświadczenia wiem zesiezmiesci

A reszta 62. Tutaj mam jeszcze spodenki nie wkleilo sie ostatnio. Zobacz załącznik 767510

Antiope ladne mi sie wiele podoba ale ceny juz nie. Bo niestety na japace przecen nie ma. Zastanawiam się czy z next Direct nie zamówić 5pack 125 zeta to wyjdzie po 25zl sxtuka a ma jakość . W smyku sa jaoace po 39-49 sztuka.
My wczoraj za welurowe pajacyki zapalcilismy 17 zl jeden pajac, drugi 19 zl, a trzeci 37 zl ale z czapeczka. Trzeba szukac promocji [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzis upolowalam fotelik :)

Link do: OKAZJA! Fotelik samochodowy 0-13 kg CYBEX ATON Q

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Do góry