Antiope
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Antiope super pajac gdzie kupilas?Zobacz załącznik 767508 A ja byłam na pierwszych dzieciowych zakupach i masakra. Nic mi się nie podoba. A jak już ładne, to ma niepraktyczne zapięcia, albo coś. Tym sposobem chodziłam 2 godziny i kupiłam jedną rzecz. Chyba resztę kupię przez internet, bo nie mam zdrowia, żeby tak chodzić bez sensu i się wkurzać. Mój zakup:
Kochana te polspiochy w paski chyba z seledynem w jakim sklepie? Tez chce?Ja mam podobnie do bonusiwej. Na 56 . 3 japace cienkie 2 bodziaki z dlugim z rękawkami podwijanymi (dwupack smyk) i dwa polspiochy (dwupack smyk ) wole ze stopkami niż spodenki . Bo z tego 56 wybiore cos do szpitala. Nawet jak się 59
Z doświadczenia wiem zesiezmiesci
A reszta 62. Tutaj mam jeszcze spodenki nie wkleilo sie ostatnio. Zobacz załącznik 767510
Antiope ladne mi sie wiele podoba ale ceny juz nie. Bo niestety na japace przecen nie ma. Zastanawiam się czy z next Direct nie zamówić 5pack 125 zeta to wyjdzie po 25zl sxtuka a ma jakość . W smyku sa jaoace po 39-49 sztuka.
No ja z tych drogich, to też bym znalazła spokojnie, ale jeszcze nie oszalałam, żeby za półśpiochy niemowlęce dawać 129 złJa mam podobnie do bonusiwej. Na 56 . 3 japace cienkie 2 bodziaki z dlugim z rękawkami podwijanymi (dwupack smyk) i dwa polspiochy (dwupack smyk ) wole ze stopkami niż spodenki . Bo z tego 56 wybiore cos do szpitala. Nawet jak się 59
A reszta 62. Tutaj mam jeszcze spodenki nie wkleilo sie ostatnio. Zobacz załącznik 767510
Antiope ladne mi sie wiele podoba ale ceny juz nie. Bo niestety na japace przecen nie ma. Zastanawiam się czy z next Direct nie zamówić 5pack 125 zeta to wyjdzie po 25zl sxtuka a ma jakość . W smyku sa jaoace po 39-49 sztuka.
W Smyku Cool Club
Kochana te polspiochy w paski chyba z seledynem w jakim sklepie? Tez chce?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja z tych drogich, to też bym znalazła spokojnie, ale jeszcze nie oszalałam, żeby za półśpiochy niemowlęce dawać 129 złJa mam podobnie do bonusiwej. Na 56 . 3 japace cienkie 2 bodziaki z dlugim z rękawkami podwijanymi (dwupack smyk) i dwa polspiochy (dwupack smyk ) wole ze stopkami niż spodenki . Bo z tego 56 wybiore cos do szpitala. Nawet jak się 59
W Smyku Cool Club
Zobacz załącznik 767508 A ja byłam na pierwszych dzieciowych zakupach i masakra. Nic mi się nie podoba. A jak już ładne, to ma niepraktyczne zapięcia, albo coś. Tym sposobem chodziłam 2 godziny i kupiłam jedną rzecz. Chyba resztę kupię przez internet, bo nie mam zdrowia, żeby tak chodzić bez sensu i się wkurzać. Mój zakup: