reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
Na stronie matherhood sa fajne wyprzedaże, a maja naprawdę dobra jakość. Dzis czekam właśnie z niecierpliwoscią na przesyłkę od nich [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
moja ozdoba nabiera kształtu ale.... pompony na pewno beda niżej i w bardziejl intensywnych kolorach te pastele strasznie mdłe i imienia nie widac po za nich
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
CHUSTOWE MAMUSIE- mam do Was pytanie.
Chusty mi się nie widzą, bo małą Apolonią będzie zajmować się dużo osób z pewnością, więc nie sposób każdego przekonać do chusty, tymbardziej, że ja sama nie jestem do tego przekonana. Próbuję znaleźć prostą w obsłudze alternatywę, oczywiście bezpieczną dla dziecka. Co powiecie o Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Skyscape - Nosidełko Ergonomiczne Tula z taką wkładką Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Wkładka dla Niemowlaka ?
Chusty mi się nie widzą, bo małą Apolonią będzie zajmować się dużo osób z pewnością, więc nie sposób każdego przekonać do chusty, tymbardziej, że ja sama nie jestem do tego przekonana. Próbuję znaleźć prostą w obsłudze alternatywę, oczywiście bezpieczną dla dziecka. Co powiecie o Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Skyscape - Nosidełko Ergonomiczne Tula z taką wkładką Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Wkładka dla Niemowlaka ?
zadne nosidelko nie nadaje sie dla dziecka ktore samodzielnie nie siada z uwagi na prawidlowe ulozenie nozek i pleckow w nosidelku bedzie za szeroko beda nozki
a poza tym tula jest super nosidlem
a poza tym tula jest super nosidlem
elifit
Moderatorka
moja ozdoba nabiera kształtu ale.... pompony na pewno beda niżej i w bardziejl intensywnych kolorach te pastele strasznie mdłe i imienia nie widac po za nich
Zobacz załącznik 766682
Załączniki
tak cos dlugiego musi byc bede kombinowac do skutku.Zobacz załącznik 766688 np tak tylko z innym kolorkiem, nie różem ale pomponiki piękne Gabi
mam filc tez gdzies cos z niego zrobie
elifit
Moderatorka
od urodzenia to tylko chusta ewentualnie prostsza jest kółkowa.CHUSTOWE MAMUSIE- mam do Was pytanie.
Jeśli naprawdę nie chcesz nawet spróbować w chuście to kup nosidło regulowane robione na miarę, wiązane mei tai. Tula jest nosidłem dużym, nie dla malucha.
elifit
Moderatorka
motylki chmurki zwierzątkatak cos dlugiego musi byc bede kombinowac do skutku.
mam filc tez gdzies cos z niego zrobie
a to kółko w kwiaciarni kupiłaś, takie styropianowe?
Załączniki
reklama
od urodzenia to tylko chusta ewentualnie prostsza jest kółkowa.
Jeśli naprawdę nie chcesz nawet spróbować w chuście to kup nosidło regulowane robione na miarę, wiązane mei tai. Tula jest nosidłem dużym, nie dla malucha.
Ale nawet mietka się nie dociągnie na tyle, aby ustabilizować dziecię, które nawet główki nie trzyma a co dopiero choćby próbuje siadać.
Kleo pozostaje Ci wózek
A mnie na aukcji z ciuszkami ktoś przelicytował więc passuję. Aż tak zdesperowana nie jestem. Obecna cena 560zł.