reklama
Dzieki. Musze sie wybrac na dzieciowe zakupy do ikea ale najblizej mam 160 km w Warszawie co prawda maz jedzie do stolicy w poniedzialek ale niestety zaplanowalam rozmowy rekrutacyjne w firmie i jednak nie odwolam zeby sie wybrac na shoping
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez mam taką trase czy wybiore Wrocław czy Poznań; )Dzieki. Musze sie wybrac na dzieciowe zakupy do ikea ale najblizej mam 160 km w Warszawie co prawda maz jedzie do stolicy w poniedzialek ale niestety zaplanowalam rozmowy rekrutacyjne w firmie i jednak nie odwolam zeby sie wybrac na shoping
ale Wrocław bardzo lubie i jeżdżę tam
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mi dzis szwagierka pare ciuszkow przyniosla, m.in. kaftaniki, body, spioszki, polspioszki, spodnie, itd. A mowi ze jeszcze mi przyniesie. Te sa takie ciut podniszczone i w roznych rozmiarkach 56-68 wiec tak raczej do spania, moze ze 3-4 sztuki nadaja sie tak na wyjscie. I tak musze kupic pare ubranek [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
a ja dostalam od kolezanki propozycje wypozyczeni kolyski
Link do: kołyska simplicity - Szukaj w Google
marzylam o chicco Link do: chicco next to me - Szukaj w Google ale nawet uzywana kosztuje min 400 zl... to chyba sie skusze na ta od kolezanki...w koncu to tylko na kilka miesiecy, jak radzicie? zalezalo mi na opuszczanym boku i przystawieniu do lozka ale ta kolyska tez ma niby opuszczany czesciowo bok i da sie ja przycumowac do lozka...brac?
marzylam o chicco Link do: chicco next to me - Szukaj w Google ale nawet uzywana kosztuje min 400 zl... to chyba sie skusze na ta od kolezanki...w koncu to tylko na kilka miesiecy, jak radzicie? zalezalo mi na opuszczanym boku i przystawieniu do lozka ale ta kolyska tez ma niby opuszczany czesciowo bok i da sie ja przycumowac do lozka...brac?
Antiope
Fanka BB :)
Brać.a ja dostalam od kolezanki propozycje wypozyczeni kolyski
mamaNadii2
Fanka BB :)
Ja ost kupilam niedrapki , czapeczki , body i pajace wiekszosc 62-68 w carrfurze lubie z tamtad body i pajace akurat byla przecena i body chyba po 6 zl a pajace po 13 zl ,niedrapki 2 zl ,czapeczki chyba 4 zl
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja dzis w pepco kupilam 2 bodziaki z krotkin rekawkiem, 4,99 zl za sztuke. Kupilam bo bylam sobie po jakies spodnie i bluze i dzieciakom pare rzeczy na wczasy, i tak mi te bodziaki wpadly w oko [emoji6]
reklama