reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

juz juz
1468068286-1d1mld.jpeg
1468068291-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
To z ikea? Jak sie nazywa?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dr mland 59,99
ale na stronie nie ma :/

Dzieki. Musze sie wybrac na dzieciowe zakupy do ikea ale najblizej mam 160 km w Warszawie:( co prawda maz jedzie do stolicy w poniedzialek ale niestety zaplanowalam rozmowy rekrutacyjne w firmie i jednak nie odwolam zeby sie wybrac na shoping:)

Dzieki. Musze sie wybrac na dzieciowe zakupy do ikea ale najblizej mam 160 km w Warszawie:( co prawda maz jedzie do stolicy w poniedzialek ale niestety zaplanowalam rozmowy rekrutacyjne w firmie i jednak nie odwolam zeby sie wybrac na shoping:)

ja tez mam taką trase czy wybiore Wrocław czy Poznań; )
ale Wrocław bardzo lubie i jeżdżę tam

Mi dzis szwagierka pare ciuszkow przyniosla, m.in. kaftaniki, body, spioszki, polspioszki, spodnie, itd. A mowi ze jeszcze mi przyniesie. Te sa takie ciut podniszczone i w roznych rozmiarkach 56-68 wiec tak raczej do spania, moze ze 3-4 sztuki nadaja sie tak na wyjscie. I tak musze kupic pare ubranek [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

a ja dostalam od kolezanki propozycje wypozyczeni kolyski
Link do: kołyska simplicity - Szukaj w Google
marzylam o chicco Link do: chicco next to me - Szukaj w Google ale nawet uzywana kosztuje min 400 zl... to chyba sie skusze na ta od kolezanki...w koncu to tylko na kilka miesiecy, jak radzicie? zalezalo mi na opuszczanym boku i przystawieniu do lozka ale ta kolyska tez ma niby opuszczany czesciowo bok i da sie ja przycumowac do lozka...brac?

a ja dostalam od kolezanki propozycje wypozyczeni kolyski
Link do: kołyska simplicity - Szukaj w Google
marzylam o chicco Link do: chicco next to me - Szukaj w Google ale nawet uzywana kosztuje min 400 zl... to chyba sie skusze na ta od kolezanki...w koncu to tylko na kilka miesiecy, jak radzicie? zalezalo mi na opuszczanym boku i przystawieniu do lozka ale ta kolyska tez ma niby opuszczany czesciowo bok i da sie ja przycumowac do lozka...brac?

Brać. :happy:

Ja ost kupilam niedrapki , czapeczki , body i pajace wiekszosc 62-68 w carrfurze lubie z tamtad body i pajace akurat byla przecena i body chyba po 6 zl a pajace po 13 zl ,niedrapki 2 zl ,czapeczki chyba 4 zl

Ja dzis w pepco kupilam 2 bodziaki z krotkin rekawkiem, 4,99 zl za sztuke. Kupilam bo bylam sobie po jakies spodnie i bluze i dzieciakom pare rzeczy na wczasy, i tak mi te bodziaki wpadly w oko [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a ja dziś się z mężem wybrałam spontanicznie obejrzeć wózeczki.... powiem Wam- przepadłam, wybór jest niesamowity.... A Wy macie coś na oku?

Do góry