jej...nie strasz...ja nie mam zamiaru dziecka w nocy przebierac. do rana nie wytrzymuje pielucha? moze chociaz przez pierwsze 2 miesiace?Ja też najbardziej lubię body+półśpiochy. W nocy dużo łatwiej ściągnąć półśpiochy i rozpiąć 2-3 guziczki w body niż się męczyć z tymi wszystskimi guzikami w pajacu. Ale niektóre pajacyki są uroczeno i dzieci wyglądają w nich przesłodko
sorrki kochana, nie sprzedaje tych kombinezonow bo sasiadce obiecalam z sprzedamy je po moim dziecku i jej kase oddam. licze ze beda nienaruszone bo teraz sa jak nowe.Grama ten granatowy kombinezon to 62? Jakbyś jednak chciała sprzedać to ja chetnie kupie a Ty sobie bardziej dziewczynkowy może upoluj Jesli nie chcesz to proszę napisz mi firmę na pw. Dzuekuje
Ja jeszcze polecam bodziaki z zakladkami przy szyjce bo jak się usra po pachy to sie Dolem je sciaga i dziecko nie ma kupy na twarzy. Bo najwięcej bidziakow ma tylko napy na dole. Ye kopertowe tez ok.
Ja najbardziej lubię w domu bodziak na dlugi rekaw+ polspioch tylko tuteaj na gumki trzeba patrzeć ma być szeroka i nie opinajaca mocno. Do spania pajace.
juz teraz chetnie moge sprzedac 5 szt kaftanikow na 56cm (3 biale i moge 2 niebieskie, albo 5 bialych). po 4 zl proponuje i te biale sa nawet raz nie noszone. ewentualnie na cos wymienie (body na przyklad). jak ktos chce to na priv.
jakby ktos chcial sie na pajace z dziewczecych na chlopiece wymienic to tez piszcie. te na 56 i 62 chetnie zamienie.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom