reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja przez spaniem elifit bym wietrzyla. Ja w domu nigdy nie mam wiecej niz 20 ale tez nie dopuszczam do tego zeby bylo mniej niz 18 . Pisze o temperaturach w zimie na noc.
wietrzyć to wietrzę ale ni huhu nie spadnie do 19 st. Za duża różnica tempreatur, ściany bloku nagrzane od sąsiadów. 21 st to max jakie daje mi sie uzyskać. Ale w każdym razie uważam że jedna warstwa wystarczy, nie potrzeba dwóch na plecy. Dwoje dzieci tak ubierałam i nigdy nie było im zimno ani się nie przegrzewały :)

reklama
Ja to inaczej patrze. Zakladam to co akurat jest czyste. Bo codzuennie do spania czyste ubranko musi byc. To samo na dniu. Takze na dniu lubie body na dlygi plus spodenki. Na Noc co czyste mam pajace czy spiochy
A ZAWSzE patrze na sklad 100% cotton. Zadne welury polary domieszki Bo od tego sie poci od sztucznosci a nie czy jedna warstwa czy dwie tym bardziej ze temperatura w pokoju niemowkaka powinna byc 19 stop I Nic wiecej byc nie powinno
O tak 100% bawełna i czyste, codziennie nowe, to zdecydowanie tak.

A powiedzcie mi jeszcze jesli.my mamy 24stopnie bo ja z tych cieplolubnych to czy w zime tylko bodziaki z dlugim rekawem musze miec czy z krotkim tez sie przydaja ?
My w ziemie mamy około 22-23 stopni w mieszkaniu. Ja zdecydowanie częściej używałam bodziaków z krótkim, niż z długim rękawem. No ale na noc ja zakładałam pajaca.

Ja przez spaniem elifit bym wietrzyla. Ja w domu nigdy nie mam wiecej niz 20 ale tez nie dopuszczam do tego zeby bylo mniej niz 18 . Pisze o temperaturach w zimie na noc.
Dla mnie 20 stopni to zimnica :-p

Obiecałam, że wrzucę zdjęcie z pierwszej zakupowej wyprawy. Body "i love" mąż dostał na dzień taty z podziękowaniem, że tak dba o nas ;)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    98,8 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry