reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja jednak na noc wolę pajaca rozpinanego. Jak kupa wyjdzie z pieluchy to zdejmowanie połśpiochów i body jest dla mnie męczące .

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ooooo my też będziemy malować sypialnio/pokój dziecięcy i zupełnie nie przyszła mi do głowy tapeta :) a to bardzo fajne rozwiązanie :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ooooo my też będziemy malować sypialnio/pokój dziecięcy i zupełnie nie przyszła mi do głowy tapeta :) a to bardzo fajne rozwiązanie :)

Myślę, że to będzie miłe rozjaśnienie pokoju, ta tapeta bedzie na scianie na ktorej bedzie stało łóżeczko więc jak maluch podrośnie to będzie miał trochę kolorów, a nie wszędzie ta szarość;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Krasulas bardzo mi sie podoba ta tapeta.

Moje pierwsze zamówienie dla synka zrobione!!! Az sie nie mogę doczekać aż kurier zapuka
Takie male ubranka juz nie pamiętam

Chyba wszyscy teraz idą w szarości :) My ostatnio duży pokój na szaro, wiec nie wiem czy sypialnia to już nie za dużo... choć inny odcień ? :)

Chyba wszyscy teraz idą w szarości :) My ostatnio duży pokój na szaro, wiec nie wiem czy sypialnia to już nie za dużo... choć inny odcień ? :)

Ja przedpokój będę robić szary. Pokój dzieci jest od ściany północnej więc pomalowałam na słoneczny żółty i jestem bardzo zadowolona. Salon mam w fioletach a sypialnie w bieli i kawie. Kuchnia jedynie do remontu pozostaje zielona ale będzie biała.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
To ja nie lubię absolutnie nie lubię kolorów typu żółty, czy beżowy. Za to mój D nie lubi jasnych parkietów i w ogóle koloru jasnego drewna i czarnych mebli. Więc w pokoju dziecięcym (mały i północny) mamy panele ciemny brąz, ściany zielone i do tego białe listwy przypodłogowe i będą białe meble. Taka sama podłoga w planach w przedpokoju i naszym pokoju. Do tego u nas białe ściany i meble w kolorze pasującym do podłogi, a do tego czerwone wykończenia i akcenty. Reszta mieszkania wymaga remontu i tak kuchnia wymarzyła mi się biało czerwona, a łazienka w szarych kafelkach z ciemnymi brąz wykończeniami i fototapetą na jednej ścianie przedstawiającą wodospad wśród zieleni. W przedpokoju białe ściany. Ja uwielbiam zestawienie czarny z białym i czerwonym, ale w związku z tym, że mój D nie toleruje czarnych mebli to pójdzie wszystko w te ciemne brązy.

Do góry