K
Krasnal77
Gość
I tak nie kupie przez neta, jeszcze go nie widzialam na zywo. Podobal mi sie tu na zdjeciach. Wzielam pod uwage, nie mam pojecia nawet, ze sa problemu tego typu jak kubełkowy wózek[emoji16][emoji16][emoji16]
![a8doqqmz725nh9h0.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fa8doqqmz725nh9h0.png&hash=2df3b06ff87adb12948bec456168367d)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś wstąpiłam do smyka, są wyprzedażekupiłam śliczny trójpak body rozm. 62 za 35zł. Pierwszy zakup!
mojeboje: Firkon jest piękny!n Jaka kolorystyka!! Coś takiego właśnie chciałabym mieć.
to Polska firma, prawda?
Czemu trudno dostępny? Zadowolona byłas z niego?
Pozdrowionka!![]()
I tak nie kupie przez neta, jeszcze go nie widzialam na zywo. Podobal mi sie tu na zdjeciach. Wzielam pod uwage, nie mam pojecia nawet, ze sa problemu tego typu jak kubełkowy wózek[emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Problem i nie, zależy czy dziecko będzie często spać w spacerowce czy raczej siedzieć Jeśli chodzi o siedzenie to kubełkowy jest wygodny dobre podparcie stabilna pozycja Tyle że budowa wózka jest jak fotela tv, czyli jak kładziesz go do tyłu to dziecko pozostaje z nogami zgiętymi, pozycja cały czas w siadzie.
Gdy okazało się że moja córka nienawidzi leżeć płasko w wózku to klnelam się w duchu że nie wzięłam kubełkowej spacerówki. Są opinie wśród ortopedów, że w takiej spacerówce pod kątem 45st możesz bezpiecznie przewozić dziecko jeszcze nie siedzące, w zwykłym wózku pozycja taka jest niebezpieczna dla kręgosłupa. Gdy córka skończyła 7mc i potrafiła już samodzielnie siedzieć okazało się że zasypia sama w wózku (podczas jazdy), a nie drze się jakby ze skóry obdzierali jak to było dotychczas gdy kladlam ja na płasko no i wtedy chwalilam się w myślach za wybór spacerówki rozkładanej na płasko gdzie może sobie wygodnie wyłożyć nóżki i rączki.. Także jak widzisz każdy kij ma dwa końce![]()
Wywalczyłaś?Bedziemy mieli kosz mojzesza jupiiiii [emoji16]
Tak, wlasnie znalazłam tę firmę, ale żadnych informacji gdzie to kupićJa miałam bezpośrednio od producenta, po znajomości udało mi się kupić bo kolega załatwił taniej (my płaciliśmy coś koło 1000 za wszystko) a normalnie to oni sprzedają głównie np. w Skandynawii. Są z Częstochowy, tam chyba w ogóle jest jakieś zagłębie bo kilka różnych firm wózkowych stamtąd jest
Z wózka jesteśmy bardzo zadowoleni, zwłaszcza z tego, że sobie kupiliśmy dwa różne podwozia które sprawdzają się w różnych warunkach. W tej wersji retro koła są jak rowerowe i można dopompować normalną pompką. Duże koła super sprawdzają się na wybojach i są skórzane paski które fajnie niwelują wszystkie drgania i bujają. Można wozić przodem albo tyłem - a to chyba nie we wszystkich wózkach jest a się przydaje. Gondolę można zdjąć i bujać jak kołyskę.
Parę drobnych mankamentów - chyba dosyć mały i słaby koszyk na zakupy (chociaż nie mam porównania), musieliśmy podszyć ale teraz jest super wytrzymały. Nie ma uchwytu na kubek - mały ale przydatny gadżet. No i mógłby być centymetr-dwa węższy bo ostatnio często jeździmy pociągiem i ta spacerówka z trudem mieści się w przejściu.
Obiecuję, że zrobię i pokażębez fotek się nie liczy!![]()