elifit
Moderatorka
bez fotek się nie liczy!Ja dziś wstąpiłam do smyka, są wyprzedaże kupiłam śliczny trójpak body rozm. 62 za 35zł. Pierwszy zakup!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bez fotek się nie liczy!Ja dziś wstąpiłam do smyka, są wyprzedaże kupiłam śliczny trójpak body rozm. 62 za 35zł. Pierwszy zakup!
Ja mam Firkon Swing Retro, ale trudno dostępny w sklepach. Do tego kupiliśmy też podwozie ze skrętnymi kołami więc mamy w zasadzie 2 wózki na różne warunki bo te retro np. średnio spisują się w sklepie, trudniej je złożyć w samochodzie, pociągu czy samolocie. Ale jedno i drugie ma pompowane koła dlatego w terenie radzą sobie lepiej niż wszystkie typowe spacerówki z malutkimi kołami, a obok nas działki i często chodzimy po nierównościach.
Ja miałam dla Bazylka. Musiałam dokupować, bo jak miał kilka miesięcy tak szalał po łóżeczku, że co chwilę mi się obijał i bałam się, że sobie coś zrobi.
Ja już tu kiedyś pisałam na ten temat, ale powtórzę:Mam pytanko znow do doswiadczonych mamusiek mialyscie "monitor oddechu"? Czy jakos tak
Nie balyscie sie, ze dziecko przestanie oddychac w nocy ?
Mówisz o Espiro? No ja też jestem bardzo zadowolona, ale fakt, gdyby dało się zmieniać kierunek jazdy przekładając rączkę, to byłoby dużo wygodniejsze niż zdejmowanie z ramy całej górnej części i przekładanie jej w drugą stronę. W domu, to jeszcze pół biedy, ale jak się to próbuje zrobić na spacerze z dzieckiem, które jeszcze nie staje samodzielnie, bo np. małego razi słońce, to jest trochę ekwilibrystyki.
Ooo super ten quinny ! Tylko jak dla mnie trochę za mała gondola, poza tym naprawdę fajnie się prezentuje !A ja zastanawiam się nad którymś z tych:
Link do: • QUINNY BUZZ XTRA 2015 z odwracanym siedziskiem i mechanizmem sprężyny gazowej
Jeszcze nie wiem czy 2w1 czy 3w1 .... Tylko opinie musze przegrzebac