xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ooo, ubieglas mnie, dzieki [emoji6] nie musze szukac.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fakt, wybor jest ogromny. Pochwal sie co wybraliscie!![]()
Wiesz co, jak wybierałam karuzelę dla Bazylka, to ta już była. Jest bardzo ładna, ale dla dorosłego. Nie wybrałam jej, ponieważ takie malutkie dziecko, które się nią najbardziej powinno interesować najzwyczajniej w świecie nie widzi takich kolorów. jeśli ma to go stymulować, to mija się z celem. Dziecko w pierwszej kolejności rozróżnia kontrasty biały i czarny, potem widzi kolor czerwony, potem bodajże zielony (i to też takie intensywniejsze) i idealnie byłoby dla maluszka na sam początek kupić coś w takich kolorach, a na pewno coś mniej pastelowego (wiem, wiem, ja też lubię pastelowe kolory, ale to ma być karuzela dla dziecka). Ja mam jeszcze po Bazylim taką karuzelę: Link do: karuzela fisher price rainforest las deszczowy w Karuzele, pozytywki - Szafka.plAco myslicie o takiej karuzelce ? Link do: KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR FISHER-PRICE CDN41
Karuzelka świetna sprawa dla dziudziucha!!Aco myslicie o takiej karuzelce ? Link do: KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR FISHER-PRICE CDN41
Tu głównie chodzi o odglosy, np bicie serca, czy gwiazdki na suficie, bo swiatelka dzidizus widzi [emoji6] jakbym sie miala kierowac tylko tymi krecacymi sie zwierzakami, to bym kupila zwykla karuzelke [emoji6]Wiesz co, jak wybierałam karuzelę dla Bazylka, to ta już była. Jest bardzo ładna, ale dla dorosłego. Nie wybrałam jej, ponieważ takie malutkie dziecko, które się nią najbardziej powinno interesować najzwyczajniej w świecie nie widzi takich kolorów. jeśli ma to go stymulować, to mija się z celem. Dziecko w pierwszej kolejności rozróżnia kontrasty biały i czarny, potem widzi kolor czerwony, potem bodajże zielony (i to też takie intensywniejsze) i idealnie byłoby dla maluszka na sam początek kupić coś w takich kolorach, a na pewno coś mniej pastelowego (wiem, wiem, ja też lubię pastelowe kolory, ale to ma być karuzela dla dziecka). Ja mam jeszcze po Bazylim taką karuzelę: Link do: karuzela fisher price rainforest las deszczowy w Karuzele, pozytywki - Szafka.pl