reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A ja juz mam pierwszą rzecz....
1466101631-e2w5by.jpeg

Kupilam używany na OLX, pewnie na długo nie starczy, ale zawsze chciałam mieć taki kosz dla bobasa:-)
Pewnie młody szybko wyrośnie to się nie zniszczy i będzie dla kolejnego bąbelka :-))

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
u mnie kosz mojżesza nie przejdzie teściowa nagadała lubemu, że to niezdrowe i że szkoda pieniędzy ... przed chwila dzwonil mówię, że znalazłam łóżeczko z dostawką od razu a on do mnie, że mam takich rzeczy nie kupować bo się na tym nie znam ! nie pytajcie jak się poczułam ... może w ogóle nie pozwoli mi nic przy dziecku robić i od razu do mamusi zawiezie hmmm

Antiope - dokladnie kiedys to jakos szybciej zaczynaly sikac.Ja bylam siadana na nocnik w wieku 9 mcy a jak mialam rok to wolalam !! Nadia 2 lata i 4 mce jak sie nauczyla wolac.Cierpliowosci cierpliwosci i jeszcze raz cierpliwosci.Podobno dziewczynki wczesniej pojmuja sikanie niz chlopaki.Tak samo jak dziewczyny wczesniej dojrzewaja.

ale to łożeczko super rewelacja !! też się pewnie skuszę ale to zakup na później ;) nie chcę już zagracać pokoju i cena też całkiem spoko

ja własnie zamówiłam laktator elektryczny :) już powoli zaczynam kompletować wyprawkę, dzisiaj zmierzyłam się z listą co kupić a i znalazłam sklep gdzie ciuszki są w moim stylu a ceny wg mnie też mają całkiem całkiem
Link do: OrganicBabies.pl - Ubranka dla Dzieci, Pieluszki Wielorazowe, Eko Akcesoria - zapraszamy na zakupy!
My postawimy zwykle lozeczko w pokoju i to dostawne, i musi sie jeszcze komoda zmiescic i nie wiem jaka wybrac, ciagle szukam odpowiednio duzej. Juz niedlugo musze zrobic porzadki w papierach, i powywalac znow niepotrzebne rzeczy.. jakos to wszystko trzeba ogarnac [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie kosz mojżesza nie przejdzie teściowa nagadała lubemu, że to niezdrowe i że szkoda pieniędzy ... przed chwila dzwonil mówię, że znalazłam łóżeczko z dostawką od razu a on do mnie, że mam takich rzeczy nie kupować bo się na tym nie znam ! nie pytajcie jak się poczułam ... może w ogóle nie pozwoli mi nic przy dziecku robić i od razu do mamusi zawiezie hmmm
Oj będziesz Ty miała ciężki żywot z tą teściową. Ja bym chyba na przekór ten kosz kupiła :-p

Oj tam przestań, moze nie skumal o co chodzi. Pokarz mu w domu jak to wyglada, wytlumacz ze to wygoda bo mozna dostawic do lozka w nocy, i ma kolka to mozesz sobiw dziecko przewiezc do np kuchni jak cos gotujesz i masz malucha na oku.. jakos przekonasz meza [emoji6] argenty kochana, argumenty

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

najwyzej kupie i mu nie powiem :p hahaha
wiecie co najbardziej mnie wkurza, że ona na wszystko ma odpowiedz i na wszystko jest na nie .... moja mama to chociaz coś doradzi ale zaraz mówi i tak zrobisz jak uwazasz

Antiope - dokladnie kiedys to jakos szybciej zaczynaly sikac.Ja bylam siadana na nocnik w wieku 9 mcy a jak mialam rok to wolalam !! Nadia 2 lata i 4 mce jak sie nauczyla wolac.Cierpliowosci cierpliwosci i jeszcze raz cierpliwosci.Podobno dziewczynki wczesniej pojmuja sikanie niz chlopaki.Tak samo jak dziewczyny wczesniej dojrzewaja.
No bo dziewczynki generalnie jakieś takie bystrzejsze :-p

najwyzej kupie i mu nie powiem :p hahaha
wiecie co najbardziej mnie wkurza, że ona na wszystko ma odpowiedz i na wszystko jest na nie .... moja mama to chociaz coś doradzi ale zaraz mówi i tak zrobisz jak uwazasz
No moja mama też doradzi, ale nie narzuca, bo mówi, że dawniej to wszystko się inaczej robiło i ona nie zna tych wszystkich nowości. Nieraz powie coś na zdrowy rozsądek i tyle. Za to moja teściowa zawsze wszystko wie i rzuca mi mądrościami nieaktualnymi sprzed 30 lat. Ale ja się nie przejmuję i robię swoje, a ją delikatnie prostuję. Nie przejmuję się nią, a ona w sumie też się nie obraża jak robię inaczej niż mówi.

reklama
Do góry