reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Projektor dobra rzecz. Gwiazdki widzi dopiero jak ma ok 5-6 msc.

Ja mam te zabaweczki z fp rainforesta i są super. Mate też mam rainforesta.

Karuzele będę chciała zrobić sama coś w ten deseń.

Wózek najlepiej dotknąć i przejechać się po sklepie.
fc3ac82a0b971a942a9aa99d80e4bfa1.jpg

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Mysle ze nie narobicie na te pieluchy [emoji6] u nas w pierwszym miesiacu zycia Oli poszlo 8 duzych paczek pampersow, tych po 62 sztuki, czy jakos tak, nie pamietam ile tam bylo dokladnie.. jakbym miala kupowac paczki po 25 sztuk po 40 zl to az sie boje to przeliczyc [emoji23] To Wasza decyzja, ale jak chcesz naturalnie to juz lepiej wielorazowe pieluchy i prac [emoji6] Takie jest moje zdanie tylko i wylacznie, bez obrazy dla nikogo.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mysle ze nie narobicie na te pieluchy [emoji6] u nas w pierwszym miesiacu zycia Oli poszlo 8 duzych paczek pampersow, tych po 62 sztuki, czy jakos tak, nie pamietam ile tam bylo dokladnie.. jakbym miala kupowac paczki po 25 sztuk po 40 zl to az sie boje to przeliczyc [emoji23] To Wasza decyzja, ale jak chcesz naturalnie to juz lepiej wielorazowe pieluchy i prac [emoji6] Takie jest moje zdanie tylko i wylacznie, bez obrazy dla nikogo.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tak z ciekawości dałam link ;)

reklama
Do góry