reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Chcialam te spodnie [emoji7][emoji7][emoji7] u nas tylko online sa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W smyku teraz w promocji sa podobne spodnie, wychodzi niecale 13 zl za sztuke ;) w roznych kolorrach sa. Ja tak wczoraj zalowalam ze nie zmowilam bo na sklepie ich juz nie bylo.. ale jade dzis do auchana to mam zamiar kupic czapeczke i jakis dres wlasnie ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Krasnal fajne łupy :)

Dziewczyny bepanthen kupujecie 30g czy 100g?

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja mam alantan, rozni sie to wogole skladem ? Bo ceną to na pewno [emoji6]

No i wzieksm sie za siebie. Zaczynam ogarnuac torbe do szpitala
-koszula poporodowa szt 1 rozpinana kupiona (planuje jeszcze kupic piżamkę na dlugi spodnie plus rozpinana koszula 100%cotton np krata wszędzie cenowo 89-119 nie wiem czy gdzies taniej dostane)
-majtki woeloraz/podklady/wkladki lakt. Itp zamówione tutaj ( wychodzą srednio ceny 30%mniej niż w Rossmannie plus przesyłka nawet pobranie do konca listop. gratis)
https://www.blizejciebie.pl/checkout-success-.html
Te pizamy sa wlasnie drogie, tez patrzylam, dlatego wolalam kuoic koszulki i leginsy co mnie w pepco wyszlo 25 zl za jeden komplecik ;)

Byłam dziś w Lidlu, ale ze sweterków zostały same rozmiary powyżej 74. Te swetry typowo zimowe, więc na wiosnę nie bardzo, a ciężko zgadywać jaki rozmiar będzie potrzebny w przyszłym roku z zimie. Odpuściłam sobie. Na pewno jeszcze nie raz będą w Lidlu fajne ubranka, to może wtedy coś kupię :happy:
Dokladnie, moja mama tez mnie wczoraj pytala czy noze kupic komplecik na 74 a ja mowie ze to wypadnie w okresie wiosna/lato to szkoda bo za grube bedzie to ubranko, lepiej tak do 68 bo na poczatku wiosny jest chlodno, to do lekarza czy gdzies jak znalazl ;)

Lale Meetoo znają? Chyba kupię moim dziewczynom Zobacz załącznik 777728

cb7wugpju04jz4q8.png
Tez ostatnio nad nimi myslalam, bo szukam jakiegos prezentu juz powoli na gwiazdke, a chce zeby dostaly "czlowieczka" bo moze one beda sie zajmowały swoimi "dziecmi" wtedy gdy ja zajme sie maluszkiem.. wiecie o co chodzi [emoji23]

Pokaz koszulki? Rozpinane sa ? Do karmienia ok?
Takie na ramiaczkach, mierzylam i sprawdzalam, fajnie sie sciaga do karmienia ;) w lidlu tez byly ostatnio z dlugim rekawem taki dwupak rozpinane wlasnie, ale akurat byly same ciemne kolory (zielona i czarna) a ja wole jakies jasne..

Takie na ramiaczkach, mierzylam i sprawdzalam, fajnie sie sciaga do karmienia ;) w lidlu tez byly ostatnio z dlugim rekawem taki dwupak rozpinane wlasnie, ale akurat byly same ciemne kolory (zielona i czarna) a ja wole jakies jasne..

Na ramiączkach to odpada u mnie. marznę
Chociaż w szpitalu gorąco no ale potem chciałabym w domu tez miec
Zaraz poszukam tych lidlowych

reklama
Do góry