reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Zamówiłam sobie taki płaszcz, bo juz w żaden brzucha nie mieszczę [emoji12] a ten fajny ocieplony, mam juz marynarkę tej firmy i jest naprawde super. Inne mamy pisały, ze potem sie super juz z maluchem sprawdza, bo bez problemu można go zmieścić pod tym płaszczem, np. Jak jest zimno albo wieje mocno [emoji4]

1476271029-lv4ixp.jpeg
1476271037-tdf5xi.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_20161012_131752.jpg

Odebrałam dziś poduszkę z OLX. Podoba się :D
Kupiłam też szumisia i ochraniacz na łóżeczko.

Z ogromnych rzeczy została mi jeszcze wanienka.
Boję się, że będę potrzebować laktator, ale najwyżej kupię jak już byłby potrzebny.

Załączniki

• IMG_20161012_131752.jpg
    IMG_20161012_131752.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 301
Zobacz załącznik 777866

Boję się, że będę potrzebować laktator, ale najwyżej kupię jak już byłby potrzebny.

Zakochałam sie w kocie!!! [emoji76]

Zamówiłam sobie taki płaszcz, bo juz w żaden brzucha nie mieszczę [emoji12] a ten fajny ocieplony, mam juz marynarkę tej firmy i jest naprawde super. Inne mamy pisały, ze potem sie super juz z maluchem sprawdza, bo bez problemu można go zmieścić pod tym płaszczem, np. Jak jest zimno albo wieje mocno [emoji4]

1476271029-lv4ixp.jpeg
1476271037-tdf5xi.jpeg

Śliczny płaszcz ! [emoji7] Jaka firma [emoji3] ?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Zobacz załącznik 777866

Ja z laktatorem elektrycznym na razie czekam - kilku moim znajomym okazało sie, ze w ogole nie był potrzebny [emoji846] na początek dostałam od koleżanki ręczny do szpitala tak w razie czego [emoji846]

A szumisia jedna z cioć od razu zaklepała, ze ona nam kupi [emoji4]

No to trzymamy kciuki, żeby laktatory się nam nie przydały :)

Dobra ciocia z tej cioci :)

Nie wiecie, gdzie stacjonarnie (w sensie nie przez internet) można kupić świecące cotton balls?
Wiem, że są w Jysk i to na promocji (20 albo 29zł teraz) ale akurat nie mieli na stanie (więc kupiłam na pocieszenie dywanik - owieczkę przed łóżeczko), ale cotton balls koniecznie muszę sobie sprawić. I będę robiła pompony no i znalazłam ładne literki nad łóżeczko na ścianę.
Kurcze, łóżeczko u nas w sypialni a powoli robi się pokój dziecięcy ... ale tylko w jednym rogu.

reklama
No to trzymamy kciuki, żeby laktatory się nam nie przydały :)

Dobra ciocia z tej cioci :)

Nie wiecie, gdzie stacjonarnie (w sensie nie przez internet) można kupić świecące cotton balls?
Wiem, że są w Jysk i to na promocji (20 albo 29zł teraz) ale akurat nie mieli na stanie (więc kupiłam na pocieszenie dywanik - owieczkę przed łóżeczko), ale cotton balls koniecznie muszę sobie sprawić. I będę robiła pompony no i znalazłam ładne literki nad łóżeczko na ścianę.
Kurcze, łóżeczko u nas w sypialni a powoli robi się pokój dziecięcy ... ale tylko w jednym rogu.

Ja kupowalam w biedronce rok temu na mikołajki byly. Ale widzę ze i w sierpniu tez byly takze ci jakiś czas sie pokazują w biedronce po 35 zeta

Link do: ''' Marcelka Fashion and Lifestyle ''' blog lifestylowy : Moje Cotton Balls z Biedronki - czyli girlandy świetlne, dekoracyjne kule led - porównanie z oryginalnymi cotton balls

Do góry