reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Krasnal fajne łupy :)

Dziewczyny bepanthen kupujecie 30g czy 100g?

cb7wugpju04jz4q8.png
30 g, bo jak nie podejdzie, to szkoda kasy. Jak się okaże, że będę dużo używać, to następną tubke kupię 100 g

Ja mam 100g plus 30 bo był tańszy niż ten bez dodatku 30 Przy Ninie zuzylam przynajmniej ze trzy duże tubki Teraz na tej jednej mam zamiar przejść bo jeszcze dwa linomagi mam, olej koko no i spróbujemy mąkę

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

No i wzieksm sie za siebie. Zaczynam ogarnuac torbe do szpitala
-koszula poporodowa szt 1 rozpinana kupiona (planuje jeszcze kupic piżamkę na dlugi spodnie plus rozpinana koszula 100%cotton np krata wszędzie cenowo 89-119 nie wiem czy gdzies taniej dostane)
-majtki woeloraz/podklady/wkladki lakt. Itp zamówione tutaj ( wychodzą srednio ceny 30%mniej niż w Rossmannie plus przesyłka nawet pobranie do konca listop. gratis)
https://www.blizejciebie.pl/checkout-success-.html

Byłam dziś w Lidlu, ale ze sweterków zostały same rozmiary powyżej 74. Te swetry typowo zimowe, więc na wiosnę nie bardzo, a ciężko zgadywać jaki rozmiar będzie potrzebny w przyszłym roku z zimie. Odpuściłam sobie. Na pewno jeszcze nie raz będą w Lidlu fajne ubranka, to może wtedy coś kupię :happy:

No i wzieksm sie za siebie. Zaczynam ogarnuac torbe do szpitala
-koszula poporodowa szt 1 rozpinana kupiona (planuje jeszcze kupic piżamkę na dlugi spodnie plus rozpinana koszula 100%cotton np krata wszędzie cenowo 89-119 nie wiem czy gdzies taniej dostane)
-majtki woeloraz/podklady/wkladki lakt. Itp zamówione tutaj ( wychodzą srednio ceny 30%mniej niż w Rossmannie plus przesyłka nawet pobranie do konca listop. gratis)
https://www.blizejciebie.pl/checkout-success-.html
Dzięki. Mają tam bepanthen w dobrej cenie. Kupowałaś może? Zastanawia mnie tylko termin ważności bo nieraz się nadziałam w aptece na takie promocje.

Ja też wczoraj poczyniłam zakupy wyprawkowe. Pokaże jak przyjdą

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzięki. Mają tam bepanthen w dobrej cenie. Kupowałaś może? Zastanawia mnie tylko termin ważności bo nieraz się nadziałam w aptece na takie promocje.

Ja też wczoraj poczyniłam zakupy wyprawkowe. Pokaże jak przyjdą

cb7wugpju04jz4q8.png

Nie pierwszy raz. Wpisalam na ceneo i wyskoczylo mi najtaniej. Potem wyszukalam inne rzeczy które dzis ogladalam w Rossmanie i przykładów wklady bella w rosmannie 4.60 za 10 sztuk tutaj 2.89. Majtki wielorazowe bella 2szt. w rosmannie 9.60 tutaj 4.80 (albo 5.60 jakos tak) i tak dalej. Dla młodego wzielam Katarek 34 zeta(u mnie w aptece 47) hippa kosmetyki, szczoteczkę do wloskow tommy itp do tego pobranie gratis takze luzik

A telefon jest tam podany i od razu odbiera dziewczyna (bo mi link z aktuwacja nie przyszedł)
Zadzwon i zapytaj o datę ważności

Do góry