reklama
zuzanna8704
Fanka BB :)
Wczoraj zrobiłam pierwsze 2 prania z ubrankami dla młodzieży, ale niestety czekam aż wyschną , bo zbyt ciepło nie ma na zewnątrz. Grunt, że się zebrałam , bo moje dziecko dosyć spokojne było to mogłam wiele zrobić. Zamówiłam wkoncu łóżko dla mojego starszego jeszcze materac i mogę ogarnąć łóżeczko dla młodszego , bo się zwolni z tego co jeszcze wczoraj przejrzalam to tylko spiworka do spania mi brakuje i finito
zuzanna8704
Dzirwczyny, chcialam uprac pokrowiec od lozeczka kokos-gryka, no ale gryka jest wszyta. Co sadzicie? Boje sie, ze sie rozpulchni/splesnieje. Czy ktoras mama prala??????? [emoji3]
zuzanna8704
Ja bym nie ryzykowała z praniem gryki , a nie da się tego wypruc, a później wszyc ? Ja z tego co pamiętam co ta gryka była w takim pokrowcu z flizeliny doszyta ? Nie wiem czy każdy model jest taki sam ...
majka23x
No wlasnie ja nie chcialam prac materaca samego w sobie, tylko ten pokrowiec. Gryka jest w pikowaniach, wiec zachodu by bylo wiecej, gra nie warta swieczki. To jest po innym dzieciaczku, troche przybrudzone, wiec wiadomo, ze warto by bylo odswiezycJa bym nie ryzykowała z praniem gryki , a nie da się tego wypruc, a później wszyc ? Ja z tego co pamiętam co ta gryka była w takim pokrowcu z flizeliny doszyta ? Nie wiem czy każdy model jest taki sam ...
creativo
Moze poszukaj jakiegos sprayu ekologicznego do prania tapicerki ?No wlasnie ja nie chcialam prac materaca samego w sobie, tylko ten pokrowiec. Gryka jest w pikowaniach, wiec zachodu by bylo wiecej, gra nie warta swieczki. To jest po innym dzieciaczku, troche przybrudzone, wiec wiadomo, ze warto by bylo odswiezyc
Ja bym kupila nowy materac bez zadnej zabawy w jakies pranie ale ja generalnie leniwa jestem
Antiope
Moja gryka spleśniała nawet bez prania. Wywaliłam to w pierony i kupiłam lateksowy materacyk.Dzirwczyny, chcialam uprac pokrowiec od lozeczka kokos-gryka, no ale gryka jest wszyta. Co sadzicie? Boje sie, ze sie rozpulchni/splesnieje. Czy ktoras mama prala??????? [emoji3]
Wiesz co, moim zdaniem o ile łóżeczko po innych dzieciach jest ok, to nigdy w życiu nie używałabym używanego materacyka, bo nie wiadomo ile to razy został posikany itd. i co siedzi w środku. Na Twoim miejscu kupiłabym jednak nowy i odradzam grykę z kokosem.No wlasnie ja nie chcialam prac materaca samego w sobie, tylko ten pokrowiec. Gryka jest w pikowaniach, wiec zachodu by bylo wiecej, gra nie warta swieczki. To jest po innym dzieciaczku, troche przybrudzone, wiec wiadomo, ze warto by bylo odswiezyc
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja nie bede miala tego problemu bo u nas ciuszkow nie trzeba do szpitala. Tyle co moje rzeczg w razie czego musze przygotowacja bym posegregowala w woreczki i do każdego włożyła karteczki, pozniej zrobiła tel zdjęcia i jak co to tylko powiesz który chcesz. Np w jednym Body z długim rękawem plus reszta, a w drugim z krótkim, cieplejsza lub cieńsza piżamki itd
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Ja bym tego nie prala, bo faktycznie cos z ta gryka sie moze stacDzirwczyny, chcialam uprac pokrowiec od lozeczka kokos-gryka, no ale gryka jest wszyta. Co sadzicie? Boje sie, ze sie rozpulchni/splesnieje. Czy ktoras mama prala??????? [emoji3]
reklama
xXxIzuLQaxXx
Dokladnie. My tez mamy trzeci materacykMoja gryka spleśniała nawet bez prania. Wywaliłam to w pierony i kupiłam lateksowy materacyk.
Wiesz co, moim zdaniem o ile łóżeczko po innych dzieciach jest ok, to nigdy w życiu nie używałabym używanego materacyka, bo nie wiadomo ile to razy został posikany itd. i co siedzi w środku. Na Twoim miejscu kupiłabym jednak nowy i odradzam grykę z kokosem.