reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Dzirwczyny, chcialam uprac pokrowiec od lozeczka kokos-gryka, no ale gryka jest wszyta. Co sadzicie? Boje sie, ze sie rozpulchni/splesnieje. Czy ktoras mama prala??????? [emoji3]

reklama
Wczoraj zrobiłam pierwsze 2 prania z ubrankami dla młodzieży, ale niestety czekam aż wyschną , bo zbyt ciepło nie ma na zewnątrz. Grunt, że się zebrałam , bo moje dziecko dosyć spokojne było to mogłam wiele zrobić. Zamówiłam wkoncu łóżko dla mojego starszego jeszcze materac i mogę ogarnąć łóżeczko dla młodszego , bo się zwolni z tego co jeszcze wczoraj przejrzalam to tylko spiworka do spania mi brakuje i finito

Ja bym nie ryzykowała z praniem gryki , a nie da się tego wypruc, a później wszyc ? Ja z tego co pamiętam co ta gryka była w takim pokrowcu z flizeliny doszyta ? Nie wiem czy każdy model jest taki sam ...

Ja bym nie ryzykowała z praniem gryki , a nie da się tego wypruc, a później wszyc ? Ja z tego co pamiętam co ta gryka była w takim pokrowcu z flizeliny doszyta ? Nie wiem czy każdy model jest taki sam ...
No wlasnie ja nie chcialam prac materaca samego w sobie, tylko ten pokrowiec. Gryka jest w pikowaniach, wiec zachodu by bylo wiecej, gra nie warta swieczki. To jest po innym dzieciaczku, troche przybrudzone, wiec wiadomo, ze warto by bylo odswiezyc

No wlasnie ja nie chcialam prac materaca samego w sobie, tylko ten pokrowiec. Gryka jest w pikowaniach, wiec zachodu by bylo wiecej, gra nie warta swieczki. To jest po innym dzieciaczku, troche przybrudzone, wiec wiadomo, ze warto by bylo odswiezyc
Moze poszukaj jakiegos sprayu ekologicznego do prania tapicerki ?

Ja bym kupila nowy materac bez zadnej zabawy w jakies pranie ale ja generalnie leniwa jestem ;)

Dzirwczyny, chcialam uprac pokrowiec od lozeczka kokos-gryka, no ale gryka jest wszyta. Co sadzicie? Boje sie, ze sie rozpulchni/splesnieje. Czy ktoras mama prala??????? [emoji3]
Moja gryka spleśniała nawet bez prania. Wywaliłam to w pierony i kupiłam lateksowy materacyk.

Wiesz co, moim zdaniem o ile łóżeczko po innych dzieciach jest ok, to nigdy w życiu nie używałabym używanego materacyka, bo nie wiadomo ile to razy został posikany itd. i co siedzi w środku. Na Twoim miejscu kupiłabym jednak nowy i odradzam grykę z kokosem.

ja bym posegregowala w woreczki i do każdego włożyła karteczki, pozniej zrobiła tel zdjęcia i jak co to tylko powiesz który chcesz. Np w jednym Body z długim rękawem plus reszta, a w drugim z krótkim, cieplejsza lub cieńsza piżamki itd
Ja nie bede miala tego problemu bo u nas ciuszkow nie trzeba do szpitala. Tyle co moje rzeczg w razie czego musze przygotowac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja gryka spleśniała nawet bez prania. Wywaliłam to w pierony i kupiłam lateksowy materacyk.

Wiesz co, moim zdaniem o ile łóżeczko po innych dzieciach jest ok, to nigdy w życiu nie używałabym używanego materacyka, bo nie wiadomo ile to razy został posikany itd. i co siedzi w środku. Na Twoim miejscu kupiłabym jednak nowy i odradzam grykę z kokosem.
Dokladnie. My tez mamy trzeci materacyk

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry