Elfit ale to białe mleczko lovela czy do koloru ?Dziewczyny w TESCO jest LOVELA 3 litry za 29.99. Opłaca się normalnie kosztuje 19.99 za 1,5l.
Aa i jeszcze dają przy paragonie magazyn za grosz w którym są próbki chusteczek wyłapujących kolor Dr Beckmanna, płynu do prania Surf i szamponu jakiegoś. Można wziąć 3 magazyny pod paragon
![]()
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
W gazetce jest napisane tylko "mleczko do prania" nie napisali czy do bialego czy do koloru.Elfit ale to białe mleczko lovela czy do koloru ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
elifit
Moderatorka
Kolor kolor. Ja już mam w łazienceW gazetce jest napisane tylko "mleczko do prania" nie napisali czy do bialego czy do koloru.
![cb7wugpju04jz4q8.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fcb7wugpju04jz4q8.png&hash=8bc29683256774951bdb2c432f451ad1)
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ja sunusiowi postanowilam uszyc kocyk/kolderke i podusie minky. Juz zamowilam materialy![]()
Ja nie chce z minky do spania codziennego
elifit
Moderatorka
Z drugiej strony zwykle się daje bawełnęJa nie chce z minky do spania codziennego
![cb7wugpju04jz4q8.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fcb7wugpju04jz4q8.png&hash=8bc29683256774951bdb2c432f451ad1)
cytrusowa85
Fanka BB :)
Tak wiem. I tak nie moge sie przekonacZ drugiej strony zwykle się daje bawełnę
![]()
a co w srodek? bo tez chce uszyc.. tzn. mamusia moja dostaja juz zlecenie ale mi sie wydaje ze w srodku jakas watolina jest jeszcze czy jakies inne ocieplenie?Z drugiej strony zwykle się daje bawełnę
![]()
czemu? czy sa jakies przeciwskazania tego materialu czy tylko to twoje osobiste antypatie? poci sie?Tak wiem. I tak nie moge sie przekonac
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
Lenam77 śliczna kolyska. Też zastanawiałam się nad kupnem kolyski, ale trafiło mi się lozeczko tanio i ładne więc już nie wybrzydzalam
problem znów mam z materacem ponieważ do łóżeczka dołączony był używany sprężynowy z Ikei vyssa czy jakoś tak. Podobno dziecko malo co spało na nim Ale chyba jednak kupię nowy, tylko jaki jest najlepszy i niedrogi? o ile takie połączenie jest mozliwe