Elfit ale to białe mleczko lovela czy do koloru ?Dziewczyny w TESCO jest LOVELA 3 litry za 29.99. Opłaca się normalnie kosztuje 19.99 za 1,5l.
Aa i jeszcze dają przy paragonie magazyn za grosz w którym są próbki chusteczek wyłapujących kolor Dr Beckmanna, płynu do prania Surf i szamponu jakiegoś. Można wziąć 3 magazyny pod paragon
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
W gazetce jest napisane tylko "mleczko do prania" nie napisali czy do bialego czy do koloru.Elfit ale to białe mleczko lovela czy do koloru ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
elifit
Moderatorka
Kolor kolor. Ja już mam w łazienceW gazetce jest napisane tylko "mleczko do prania" nie napisali czy do bialego czy do koloru.
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ja sunusiowi postanowilam uszyc kocyk/kolderke i podusie minky. Juz zamowilam materialy
Ja nie chce z minky do spania codziennego
elifit
Moderatorka
Z drugiej strony zwykle się daje bawełnęJa nie chce z minky do spania codziennego
cytrusowa85
Fanka BB :)
Tak wiem. I tak nie moge sie przekonacZ drugiej strony zwykle się daje bawełnę
a co w srodek? bo tez chce uszyc.. tzn. mamusia moja dostaja juz zlecenie ale mi sie wydaje ze w srodku jakas watolina jest jeszcze czy jakies inne ocieplenie?Z drugiej strony zwykle się daje bawełnę
czemu? czy sa jakies przeciwskazania tego materialu czy tylko to twoje osobiste antypatie? poci sie?Tak wiem. I tak nie moge sie przekonac
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
Lenam77 śliczna kolyska. Też zastanawiałam się nad kupnem kolyski, ale trafiło mi się lozeczko tanio i ładne więc już nie wybrzydzalam problem znów mam z materacem ponieważ do łóżeczka dołączony był używany sprężynowy z Ikei vyssa czy jakoś tak. Podobno dziecko malo co spało na nim Ale chyba jednak kupię nowy, tylko jaki jest najlepszy i niedrogi? o ile takie połączenie jest mozliwe