elifit
Moderatorka
U mnie też przyszło to naturalnieJoshi tez tam mam ale tylko swoje dzieci Do "cudzych" juz nie mam AZ takiej smialosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też przyszło to naturalnieJoshi tez tam mam ale tylko swoje dzieci Do "cudzych" juz nie mam AZ takiej smialosc
Ja do konca wrzesnia chce zamowic tez lozeczko I materacyk. [emoji7]hej laski ... mnie dopadło urzadzanie kąta dla malucha i tak sie wkrecilam ze łóżeczko stoi Zobacz załącznik 771834
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sunusiowi postanowilam uszyc kocyk/kolderke i podusie minky. Juz zamowilam materialyWidzialyscie gdzies fajne bawelnuane poszewki ? Kolderka 120*60 I na podusie (nie pamietam wymiarow Bo nie uzywamy) ale Sa to komplety 2cz bawelniane . Gdzies kupowalyscie?