Ja dzis na Allegro wyczailam fajnego sprzedawce, ma dosc tanio i ma dobre opinie. I nie wiem czy zamowic rzeczy u niego, typu butelka, smoczki, pieluchy tetrowe i flanelowe, itd, czy jednak udac sie do sklepu i widziec co kupuje ?
Chce tez kupic laktator elektroniczny, i tak mysle czy to dobry pomysl.
Druga sprawa sa fajne smoczki dla malucha 0-2 mc i sa z firmy Lovi i z Aventu. Zawsze moim dziewczynom kupowalam Avent, tyle ze Avent zawsze mial ten przeskok 0-6 i smoczek byl dosc duzy, moje dziewczyny cumlaly wiec dopiero w wieku 5-6 mc. A teraz Avent wprowadzil nowe, jakies jak sutek, w przedziale 0-2 mc i dosc tak to wyglada. Natomiast Lovi tez mnie kusi, tez krztalt brodawki itd itd, tez 0-2 mc, i teraz nie wiem. Uzywala ktoras takie lub tez chce sie skusic ?
Tak samo butelka. Dwie cory wykarmilam Philips Avent odkad przestalam karmic do 3-4 lat mialy butelki Avent, tylko kupowalam potem wieksze. Nigdy nie narzekalam, a corki wrecz nie chcialy innej butelki, mimo ze czasem kupilam z innej firmy na probe, np Tommy Tippi, czy Avent wersja Naturals. Ale im to nie pasowalo. I tu pojawia sie moj problem, bo znalazlam butelke Lovi, bardzo podobna do Avent, i teraz nie wiem czy znow skusic sie na nowosc, czy zostac przy sprawdzonej butelce.. Eh..
Juz wkleje llinki do tych artykulow
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom