reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

wozek niby wybrany bo bebetto torino s-line, ale....
siedza mi w glowie jeszcze marita wersja prestige i ta sama firma, ale model bass, sama nie wiem

reklama
Co do chust to jestem w pozytywnym szoku że można teraz spokojnie nową kupić za mniej niż 200 zl. W poprzedniej ciąży myslalam o chuście ale wtedy wszystkie kosztowały 400 i wiecej... Albo źle szukalam. W końcu kupiłam jakąś używkę za 50 zl ale była taka gruba i ciężka, że spróbowałam ze 2 razy i się poddałam. Mam nadzieję że tym razem będzie lepiej. Bardzo liczę, że chusta mi ułatwi życie.
ja juz czwartą kupiłam i to myślę ze nie koniec ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

1463939132-1d1mld.jpeg

Ja mam tylko jedna chustę od samego początku. Śmiem twierdzić że nie jest nawet jeszcze dobrze złamana. Trochę nosiłam małego Ale chyba trochę za mało.
Potem przeszłam na manduce.
Teraz bym chciała chustowac ciut więcej, ale marzy mi się jakaś nowa chusta. Eli, twoja jest piękna.

wlasciwie w jakich sytuacjach uzywacie tych chust? po domu? zamiast wozka? a wozki macie czy juz nie trzeba? sorry zielona jestem ale mam chec

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

wlasciwie w jakich sytuacjach uzywacie tych chust? po domu? zamiast wozka? a wozki macie czy juz nie trzeba? sorry zielona jestem ale mam chec

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
u mnie przy najmlodszym chusta uratowala mi zycie . rano wyjscie z domu zeby starsze do szkoly odprowadzic pozniej zakupy i po lekcjach po dzieciaki znowu ... z wozkiem nie mialam szans szybciej mi bylo chuste zamotac.
male sklepiki...zakupy z wozkiem nie wszedzie weszlam... tak ze wozek stał dlugo bez sensu jedyna rzecza ktorej uzywalam to stelarz i fotelik . pozniej spacerowka ale czesciej wozilam ja pusta bo mały siedzial przywiazany do mnie .
dlatego teraz kupuję spacerowke stelaz i fotelik -gondolke z rozkladanym oparciem .;)

reklama
Jak małe było małe to po domu głównie, żeby mieć wolne ręce, gdy domagała się noszenia.
A oprócz tego jak Gabinia wyżej napisała oraz wypady do lasu, na plażę czyli tam gdzie wózek nie przejedzie.

Do góry