reklama
ja juz czwartą kupiłam i to myślę ze nie koniecCo do chust to jestem w pozytywnym szoku że można teraz spokojnie nową kupić za mniej niż 200 zl. W poprzedniej ciąży myslalam o chuście ale wtedy wszystkie kosztowały 400 i wiecej... Albo źle szukalam. W końcu kupiłam jakąś używkę za 50 zl ale była taka gruba i ciężka, że spróbowałam ze 2 razy i się poddałam. Mam nadzieję że tym razem będzie lepiej. Bardzo liczę, że chusta mi ułatwi życie.
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Poka poka
elifit
Moderatorka
A to mój ostatni łup
![5b437ae5b75cba7a6975073a82546e3a.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fuploads.tapatalk-cdn.com%2F20160522%2F5b437ae5b75cba7a6975073a82546e3a.jpg&hash=c31aa8091fd74590ec0aa19a64765a70)
pola.
Fanka BB :)
Ja mam tylko jedna chustę od samego początku. Śmiem twierdzić że nie jest nawet jeszcze dobrze złamana. Trochę nosiłam małego Ale chyba trochę za mało.
Potem przeszłam na manduce.
Teraz bym chciała chustowac ciut więcej, ale marzy mi się jakaś nowa chusta. Eli, twoja jest piękna.
Potem przeszłam na manduce.
Teraz bym chciała chustowac ciut więcej, ale marzy mi się jakaś nowa chusta. Eli, twoja jest piękna.
u mnie przy najmlodszym chusta uratowala mi zycie . rano wyjscie z domu zeby starsze do szkoly odprowadzic pozniej zakupy i po lekcjach po dzieciaki znowu ... z wozkiem nie mialam szans szybciej mi bylo chuste zamotac.wlasciwie w jakich sytuacjach uzywacie tych chust? po domu? zamiast wozka? a wozki macie czy juz nie trzeba? sorry zielona jestem ale mam chec
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
male sklepiki...zakupy z wozkiem nie wszedzie weszlam... tak ze wozek stał dlugo bez sensu jedyna rzecza ktorej uzywalam to stelarz i fotelik . pozniej spacerowka ale czesciej wozilam ja pusta bo mały siedzial przywiazany do mnie .
dlatego teraz kupuję spacerowke stelaz i fotelik -gondolke z rozkladanym oparciem .
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
Jak małe było małe to po domu głównie, żeby mieć wolne ręce, gdy domagała się noszenia.
A oprócz tego jak Gabinia wyżej napisała oraz wypady do lasu, na plażę czyli tam gdzie wózek nie przejedzie.
A oprócz tego jak Gabinia wyżej napisała oraz wypady do lasu, na plażę czyli tam gdzie wózek nie przejedzie.