reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A ja kupiłam Tommee Tippee anty kolkowe 260 ml i dostałąm małą chyba 120 gratis,ale już zwykłą bez tego wkładu anty. Również zamierzam karmić piersią ile się da :-)

reklama
Ja też postawiłam na aventa kupiłam 1 mała drugą dostałam dokupiłam tylko smoczki nowe, 3 małą mam dostać z podgrzewaczem. O dużej dopiero pomyślę bo też chciałabym karmić piersią więc na początek małe powinny starczyć

Ja kupiłam butelki tommee tippee. Za zestaw 4butelek i kubka niekapka dałam 58zł. Zobaczymy czy się sprawdza. Przy córce miałam avent i nuka.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Dzieki za wszystkie rady kolderkowe ;* rozjaśniliście mi sytuacje ;)

Ja tez chce karmić piersią i to bardzo.
Laktator mam madeli. Ale butelki kupiłam Aventu 150 i 330ml natural które odwzorowują kobieca pierś. Mysle ze wiecej nie ma potrzeby na razie. Smoczki tez Aventu z wolnym przepływem, zeby było wszystko od jednego producenta.
W ogóle ostatnio zrobiłam "małe" zakupy w aptece gemini. Kurier rano przyniósł paczkę, wypakowałem wszystko na stolik, G wstał, zobaczył i krzyczy "o matko! Ileś ty tego nakupiła?!" Na co ja "to jeszcze nie wszystko" ;) sie mi Chłopina przeraził
To co na zdjęciu do ciążowo Zuziowe, a zamówiłam jeszcze witaminy dla siebie i dla G wiec było wiecej gabarytowo ;p
ImageUploadedByForum BabyBoom1439240294.444329.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439240294.444329.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439240294.444329.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 66
Wpadłam w wir zakupów :) dzisiaj zrobiłam trzy zamówienia :)
Mam jeszcze pytanie odnośnie wkładek laktacyjnych. Powiem szczerze że przetestowałam kilka firm ale nie za bardzo pamietam które były naprawdę dobre. Coś kojarzy mi się ze te z rossmana i bella były kiepskie i jakieś były naprawdę super, nie wiem czy to nie był nuk ? Jakie wy polecacie ??

Ja kupiłam butelki tommee tippee. Za zestaw 4butelek i kubka niekapka dałam 58zł. Zobaczymy czy się sprawdza. Przy córce miałam avent i nuka.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

gdzie kupiłaś tak tani zestaw? jak szukałam na allegro to byly droższe. chyba że źle patrzyłam.

Ja przy synku miałam avent i teraz też chyba takie kupie, na początek dużą i małą a z czasem dokupię jeszcze dużą.

reklama
A ja byłam przekonana że skoro chcę karmić piersią to nie potrzebuję butelek. Dzięki za wyprowadzenie z błędu. :D

Do góry