reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych listopadowych maleństw

Ja jeszcze troszke musze dokupic ale czekam do 4 lipca az sie dowiem jaka plec dzieciatka bedzie :)
Targi fajna sprawa !:)

reklama
Tym bardziej, że na targach można kupić dużo rzeczy taniej :) a slyszalyscie dziewczyny o wózkach tako ?
wiem co to za wozki ale nie znam opini czy warto je kupic, wiec nie pomoge.Tu targow nie ma -a szkoda ale za to francuzi sprzedaja za grosze ciuszki po dzieciach na tak zwanych wystawkach.Co jakis czas na osiedlu pozamykane sa ulice i kazdy moze sie wystawic z czym chce i w wiekszosci sa to zabawki czy ubranka po dzieciaczkach.

Moj Gin powiedzial ze 23 czerwca powinnam dowiedziec się kto mieszka u mnie w brzucholu, nie moge sie doczekać.. :))!!
Dostalam juz piekny polarowy pajacyk od teściowki i normalnie sie poryczałam.. ach te hormony :))

Witajcie kobietki. Gdyby któraś Mamusia poszukiwała wózeczka i byłaby zainteresowana kupnem wózka 2w1 to zapraszam na adres: madziaczek20@tlen.pl. Mam jeszcze kilka wózków w bardzo niskich cenach. Oczywiście udzielam 24 miesięcznej gwarancji. Ceny wózków od 699zł.

hej
jestem majowka 2014 chce sie podzielic z Wami opinia na temat laktatora,bo pewnie ten zakup jeszcze przed Wami :tak: Ja mam Lovi elektryczny Prolactis.Jest od inny i moim zdaniem lepszy od tych dostepnych na reku z kilku wzgledu.Po pierwsze moze byc i laktatorem reczny i laktatorem elektrycznym :tak: Po drugie podczas odciagania pokarmu nasladuje on naturalne fazy ssania jak u dziecka tzn.najpierw szybkie ssanie w celu pobudzenia wyplywania pokarmu a nastepnie ssanie głebokie i efektywne.Po trzecie zapamietuje sile i rytm ssania,odmierza rowniez czas odciagnia pokarmu.Posiada zgrabna kosmetyczke w ktorej mozna go zabrac ze soba,ma tez w zestawie akcesoria do przechowywania pokarmu.

Pochwalę się co dziś zamówiłam dla mojej księżniczki. Paczka przyjdzie dopiero w piątek albo w poniedziałek
body 1.jpgbody 2.jpgbody 3.jpgcool-club-pajac-dziewczecy-3-pack-rozmiar-56-m-iext24793464.jpg

Załączniki

• body 1.jpg
    body 1.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 87
  • body 2.jpg
    body 2.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 90
  • body 3.jpg
    body 3.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 82
  • cool-club-pajac-dziewczecy-3-pack-rozmiar-56-m-iext24793464.jpg
    cool-club-pajac-dziewczecy-3-pack-rozmiar-56-m-iext24793464.jpg