reklama
DSziewczyny wchodząć na stronę www.papmerspremium.pl można otrzymać promocyjny dzienny zapas pieluszek ( 5sztuk) papmers
premium. Należy wypełnić ankietę a w miejscu kod streetcom trzeba wpisać: dry max
premium. Należy wypełnić ankietę a w miejscu kod streetcom trzeba wpisać: dry max
Ostatnia edycja:
izabela...
Fanka BB :)
ja się jednak zdecydowałam zamówić śpiworek do wózka i mam nadzieję, że nie będę żałować ;-)
Śpiwór Śpiworek do wózka z owczą wełną 3w1 (1323347982) - Aukcje internetowe Allegro
Śpiwór Śpiworek do wózka z owczą wełną 3w1 (1323347982) - Aukcje internetowe Allegro
miranda
śliczne te śpiworki, a który kolor?
ja się jednak zdecydowałam zamówić śpiworek do wózka i mam nadzieję, że nie będę żałować ;-)
Świetny ten śpiworek! Aż sama zaczęłam się zastanawiać nad zakupem takiego. A zamierzasz korzystać w wózku czy na sankach czy jak?
izabela...
wybrałam uniwersalny, czyli grafitowy z żyrafkami ;-)
najwięcej to będę z niego korzystać w wózku, ale na sanki też się nada
no i dla drugiego dzieciątka kiedyś tam też będzie jak znalazł np do wózka głębokiego, fotelika itp itd
i koleżance też przy okazji zamawiałam )
najwięcej to będę z niego korzystać w wózku, ale na sanki też się nada
no i dla drugiego dzieciątka kiedyś tam też będzie jak znalazł np do wózka głębokiego, fotelika itp itd
i koleżance też przy okazji zamawiałam )
izabela...
ok, myślę że w połowie tyg powinien być
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja mam taki spiworek już drugi rok i jestem mega zadowolona nie musze sie martwić ,że gdzieś kocyk odkrył nózki a wiadomo,ze młoda fika nogami jak nie wiem.Na sankach nie próbowałam jeszcze ale na pewno go wykorzystam.