reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
A ja nie mam laktatora jak będzie mi potrzebny to mój kupi-pokazywałam mu już jaki to będzie wiedział.
Kasiu a Ty czym będziesz przemywac pępuszek maluszka??
megaczka
ja mam laktator ale nie zmiesci mi sie do torby wiec maz mi przyniesie jak bedzie trzeba, z tego co wiem to w szpitalu jest kilka dostepnych jakby co
Kinia
sierpień 2009
U mnie w szpitalu laktator na liście obowiązkowej Ja nowego nie musiałam kupować, bo mam po siostrze. Użyła go chyba raz, czy dwa, bo nie mogła (a raczej nie chciała) karmić.
kaskax25
mama wspaniałej trójki
A ja nie mam laktatora jak będzie mi potrzebny to mój kupi-pokazywałam mu już jaki to będzie wiedział.
Lawenolem, u nas w szpitalu to srodek ktory jest stosowany.
Ja bez laktatora sobie karmienia nie wyobrazam po prostu takie mam piersi ze tego co nie sciagnie malenstwo musze sciagnac ja bo jak nie to zastoj zaraz
MALINKA2109
U nas w szpitalu to fioletowe się używa to czy potem mogę stosować coś innego???
A i rozmawiałam z siostra właśnie która rodziła rok temu i mówi że ona i jej mąż mają inne współczynniki krwi plus i minus i zanim pielęgniarka posmarowała tą piochtaniną pępek maluszka to musieli mu zrobić badanie krwi ale po co to sama nie wie dziwne.....
A i rozmawiałam z siostra właśnie która rodziła rok temu i mówi że ona i jej mąż mają inne współczynniki krwi plus i minus i zanim pielęgniarka posmarowała tą piochtaniną pępek maluszka to musieli mu zrobić badanie krwi ale po co to sama nie wie dziwne.....
_karincia_
Ja też zabieram laktator do szpitala
A pępuszek również zamierzam przemywac lawenolem, tyle że jeszcze się nie dowiadywałam w aptece czy jest dostępny, czy trzeba go zamówić i ile kosztuje
A pępuszek również zamierzam przemywac lawenolem, tyle że jeszcze się nie dowiadywałam w aptece czy jest dostępny, czy trzeba go zamówić i ile kosztuje
Malbertka nadmanganian to nie fiolet i nie brudzi. Dobry do krocza a potem dla dzidzi jesli jakies problemy skorne bedzie miec.
Taszka ja biore ostatnio juz w 3ej dobie mialam nawal i nie bede ryzykowac recznie nawet mi cos nie idzie
heheh a to z nowu nie zjarzyłam tak jak trzebamyslałam ze ten nadmanganian to fiolet właśnie bo te tableteczki, które się rozpuszcza sa różowo-fioletowe...
laktator tez chyba maja w szpitalach, ale pewnie lepszy swój i ma się go zawsze przy sobie. Na mojej liscie są wkładki a laktatora nie ma.
Ostatnia edycja:
reklama
MALINKA2109
O znalazłam czy to to????
Lawendowa pomoc Female - Portal dla kobiet - Internetowy Magazyn Kobiecy - Polish Women Portal
Lawendowa pomoc Female - Portal dla kobiet - Internetowy Magazyn Kobiecy - Polish Women Portal