reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Fiolet brudzi i to bardzo plamyy juz po nim nie puszcza dlatego kazdy raczej szuka alternatywnego bezbarwnego srodka;-)

ja kupiłam nadmanganian potasu - to ten fiolet chyba - ale do przemywania swojej rany po... - podobno dobre i mydło szare:blink:

Deli czemu ty ciągle piszesz tak jak piszesz - ja myśle ale moze źle ze to sie Rywanol nazywa i to takie żółte jest tak?bo moze dlatego nie mozesz sie zebrac zeby kupic bo nazwa zła:-D:-D:-D...jak to sie w koncu nazywa?:zawstydzona/y:

Lawenol - spirytus z olejkiem lawendowym.
Rivanol też na gojenie ran - takie żółte tabletki, ale takie sobie.
A ten fiolet ponoć dobry tylko brudzi.
Ale zawsze to tak:albo rybki albo akwarium:)

dziewczyny a bierzecie do szpitala laktator albo wkładki laktacyjne bo wkładki ja na pewno wezmę ale nad laktatorem się zastanawiam może i wziąć zawsze jak by był nawal mleka to łatwiej ściągnąć laktatorem niż ręcznie

reklama
Malbertka nadmanganian to nie fiolet i nie brudzi. Dobry do krocza a potem dla dzidzi jesli jakies problemy skorne bedzie miec.

Taszka ja biore ostatnio juz w 3ej dobie mialam nawal i nie bede ryzykowac recznie nawet mi cos nie idzie

Do góry