reklama
ja kupiłam nadmanganian potasu - to ten fiolet chyba - ale do przemywania swojej rany po... - podobno dobre i mydło szare
Deli czemu ty ciągle piszesz tak jak piszesz - ja myśle ale moze źle ze to sie Rywanol nazywa i to takie żółte jest tak?bo moze dlatego nie mozesz sie zebrac zeby kupic bo nazwa zła...jak to sie w koncu nazywa?
Deli czemu ty ciągle piszesz tak jak piszesz - ja myśle ale moze źle ze to sie Rywanol nazywa i to takie żółte jest tak?bo moze dlatego nie mozesz sie zebrac zeby kupic bo nazwa zła...jak to sie w koncu nazywa?
MALINKA2109
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny ale ja nie doinformowana jestem
Ja dostałam od siostry właśnie to fioletowe tą piochtanine ale skoro są inne środki i to nie brudzace to musze kupic....
Ja dostałam od siostry właśnie to fioletowe tą piochtanine ale skoro są inne środki i to nie brudzace to musze kupic....
Lawenol - spirytus z olejkiem lawendowym.
Rivanol też na gojenie ran - takie żółte tabletki, ale takie sobie.
A ten fiolet ponoć dobry tylko brudzi.
Ale zawsze to tak:albo rybki albo akwarium
aaaaa no to ja myslałam ze wy piszecie o tym lawenolu a że to ma być Rivanolsierotaaaaaa jestem
dziewczyny a bierzecie do szpitala laktator albo wkładki laktacyjne bo wkładki ja na pewno wezmę ale nad laktatorem się zastanawiam może i wziąć zawsze jak by był nawal mleka to łatwiej ściągnąć laktatorem niż ręcznie
reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Malbertka nadmanganian to nie fiolet i nie brudzi. Dobry do krocza a potem dla dzidzi jesli jakies problemy skorne bedzie miec.
Taszka ja biore ostatnio juz w 3ej dobie mialam nawal i nie bede ryzykowac recznie nawet mi cos nie idzie
Taszka ja biore ostatnio juz w 3ej dobie mialam nawal i nie bede ryzykowac recznie nawet mi cos nie idzie