reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla maluszka

Znajoma z innego forum chce sprzedac wozek i fotelik samochodowy. Mysle, ze to b. w porzadku babka i pedantka :)
Cyt posta "jak tylko zrobi się ciepło przesiadamy się do spacerówki więc szukam kupca na nasz głęboki wózek bebe confort na stelażu trophy,gondola prelude kolor czerwony grenadine,stan bardzo dobry,niemal idealny
mam róznież do sprzedania fotelik samochodowy tej firmy elios safe side,kolor jak na zdjeciu,wygląda jak nowy "
Jak jestescie zainteresowane to piszcie do mnie na priv i podam Wam maila do niej. muchgrab@astercity.com

reklama
My mamy lozeczko z firmy drewex ale zareklamuje wam tu firme ktora miesci sie w Gostyniu gdzie dawniej mieszkalam,tez maja fajne lozeczka. www.klups.pl

Właśnie wczoraj dotarł do mnie fotelik wraz z łącznikami kupiony na allegro za 390 zł w przepięknym kolorze srebrnym (na lato będzie idealny). Stan jego jest idealny, jeszcze 5 m-cy na gwarancji. Mąż nie chciał wierzyć że to urzywany.
A dziś dokupiłam do niego wózek również używany w bardzo dobrym komisie: http://bobokomis.com.pl za 1600 zł więc całość wyniesi mnie jakieś 1200 zł taniej niż w sklepie.

Ja też zastanawiałam się nad quinim ale nie podobała mi się zwężana środkiem gondola, a poza tym pokazałam mężowi wózek mutsy ze skrętną osią i już nic innego nie chciał oglądać. Wózek nie jest tani ale można kupić urzywany już za mniejsze pieniądze i z tego co obserwuję na allegro te wózki sprzedają się bardzo szybko, więc nie będzie problemu z odsprzedażą.

Dla szukających wózków używanych polecam stronkę www.bobokomis.com.pl .

Ha, a ja juz wybrałam wózek firmy Aro lex 2 za 650 zeta(przekładana raczka-nadaje się dla osób wysokich!, pompowane koła, resory, takie nosidelko dla niemowlaka a potem robi się z tego wozeczkja spacerówkę- waga 15 kg) , fotelki z możliwoscią bujania za 230 nówka sztuka z hurtowni no i łóżeczko całe kompletne z oslonkami, poscielą,materacykiem i nawet baldachimkiem( mąż nalega- bo się zakochał w tych baldachimkach :D) - za 460 złoty ;D
plus jest tam wszystko dla dzieciaczków- ubranka i tego typu klimaty ;D- w przyszłym miesiącu ide na duże zaakupy- mąż chce wszystko na raz kupic to moze wtedy dostaniemy jakis rabacik ;)
pozdowionka

reklama
Witam, jestem "posiadaczką" Deltima Focusa i ma on zarówno przekładaną jak i regulowaną rączkę, a dla małego jest superwygodny :D Polecamy

Do góry