reklama
no niby tak...ale nawet mi nie mow - wlasnie znalazlam na allegro wozek IDENTYCZNY z tym, ktory kupilismy w ub tygodniu w Swiecie Dziecka.... uzywka 670, nasz 900 bez spiworka, ktory kosztuje 250zl....... well, dobrze ze sponsorem wozka jest tesciowa
D
dawidowa
Gość
Ja jestem z Gdańska i kupuję to w sklepie z używaną odzieżą dla wszystkich-nie tylko dla maluszków.Mają je tylko porozdzielane na wieszczkach.W Wa-wie na pewno też gdzieś znajdziesz taki sklep,tylko musisz się porozglądać.
D
dawidowa
Gość
My już kupiliśmy ten fotelik.Dla nas to było korzystne,bo odbiór osobisty na terenie Gdańska,więc mogliśmy go dokładnie obejrzeć.Jest jak nowy,wogóle nie zniszczony,właścicielka używała go bardziej jako leżaczek,niż fotelik,bo nie mieli samochodu!W slepach widziałam go za 390pln,ale już po fakcie widziałam go w sklepie firmowym Chicco,że z kuponem z gazety można go kupić za 289pln.
A ja postanowiłam kupić fotelik firy Play bo jako jedyny posiada regulowane oparcie tzn. rozkłada się prawie do leżenia, więc kręgosłupek będzie zdrowszy ;-). Nowy kosztuje prawie 600 zł, ale używany można kupić już za 400. A poza tym pasuje do mojego wymażonego wózka Mutsy. A tu można go obejrzeć: http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=36_38_144&products_id=1151
Hm, w cenach to nie bardzo mam rozeznanie, ale akurat moje łózeczko, Drewexu, kosztuje 239 zł, to chyba nie jakoś masakrycznie drogo? POrównywałam ceny na Allegro, gdzie się dopłaca za transport i jeszcze albo trzeba Bóg wie gdzie jechać po to, albo ganiać na pocztę i nie jest źle. Są oczywiście i łóżeczka po 1600, no ale na to dzidaiz musi poczekac, aż wygramy w totka
E
edi
Gość
Hej
Ja nieobawiam sie much bo moj kot nie pozwala im na dluzszy pobyt w mieszkaniudzidzia bedzie miala swoj pokoj bez baldachimu, moskitiery i tkich tam, moze jakas karuzelkaa lozeczko bede miec od kolezanki razem z szuflada-przyda sie)niedlugo czeska mnie jakies przemalowanie pokoju i urzadzankonie moge sie doczekac!!! ;D
edi
Ja nieobawiam sie much bo moj kot nie pozwala im na dluzszy pobyt w mieszkaniudzidzia bedzie miala swoj pokoj bez baldachimu, moskitiery i tkich tam, moze jakas karuzelkaa lozeczko bede miec od kolezanki razem z szuflada-przyda sie)niedlugo czeska mnie jakies przemalowanie pokoju i urzadzankonie moge sie doczekac!!! ;D
edi
reklama
Podziel się: