reklama
hogata
czerwcowe mamy 2005
Droga gumecka mam nadzieje ze to nie ja bo wiem jakie to nie miłe jak ktos w ostatniej sekudnie kupuje cos co bardzo wpadło w oko. Miałam tak raz i sie troszke ..... wkurzyłam.
Zycze miłego polowania na allegro i uczciwych sprzedajacych.
Pozdrówka
PS Miłej niedzieli dla wszystkich
Zycze miłego polowania na allegro i uczciwych sprzedajacych.
Pozdrówka
PS Miłej niedzieli dla wszystkich
No tak wiem ze to nic dziwnego ze ja juz wszystko mam , ale wyprawa dla mamy i przede wszystkim dla dzidz zajelam sie niespelna 2 miesiace temu ;D. Na szczescie wiele rzeczy dostalam od siory ktora ma dwa brzdace (2-latka i roczniaka) i od znajomych, jesli chodzi o ubranka dla malenstwa to prawie wszystkie . J edyne czego nie mam a co jest niezla inwestycja(trzeba na raz wydac troszke setek)to wozek, ale z tym poczekam jak juz dzidzius bedzie,moze nadejdzie wiosna .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja WIELKIE ZAKUPY zaczynam pod koniec tygodnia, wezmę sobie urlop i hajda do "Świata Dziecka", bardzo mi ten sklep przypadł do gustu, bo duży, samoobsługowy, w centrum, wszystko jest i miła obsługa (tylko parking mają beznadziejny wrwrwrw).
Tam gdzie ja chcę kupić (na Towarowej) kosztuje 239 zł, pewnie w jakiejs hurtowni udałoby się taniej, albo na Allegro. Jeśli dzidzia tam zechce łaskawie spac , to pewnie łóżeczko na jakieś 2-2,5 roku wystarczy, więc myśle, że to nie tak drogo w sumie
reklama
Kurcze a ja normalnie dalej nic nie mam...... trzeba to bedzie zmienić- ostatnio troszke się rozglądam za ubrankami i takie pekniusie sukieneczki w arkadii widziałam, że sie o malo co nie popłakałm z wzruszenia... ale drogie są jak 150 - np. sweterek 70 zeta to jest jakis kosmos dla takiego malca- bo rozmiar był na cos kiela 70 cm- nie pamietam dokładnie ile. Napewno wiem, ze kosmetyki to polskiej firmy będę stosować- bambino czy jakos tak bo nie uczulają i nie sa przeperfumowane. Ale tak sobie mysle, że jeszcze jest czas 8)
Podziel się: