reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

alex2, Ty ci..pko :-D to ten i tez choruje na ten kolor :-) link, który wkleiła pokazywał tylko model wózka. Czyli "mówisz", że fajny ? i jest na sztabowej ? to tam zadzwonię jutro. Ja dzwoniłam na jakąś główną linie Askota, bo mnie tam łaczyło i łaczyło. ale jak tak piszesz, to zadzwonię na sztabową. Dzięki wielkie.

edit: to nie ten, ale podobny, bardzo zblizony. Ten co ja chcę jest następcą tego co Ty wkleiłaś.

reklama
Bishopciu hehe widzisz bo dopiero za 4 tym razem przeczytałam co to za firma hahah:-D:-D

ale nie wiem czy tam jest ten Twój, chociaż pewnie niewiele się różni skoro to następca... właśnie co mnie w nim zdziwiło to taka trampolina zamiast koszyka, a uprzejmy Pan powiedział że to tylko do podtrzymania koszyka który właśnie trzeba jeszcze podwiesić, więc dodatkowa opcja że ciężkie zakupy nie zerwą się!!!
No co zmyliłaś mnie :-p dzwoń koniecznie!!! hehe

właśnie ten szary mi się bardzo spodobał, nie przepadam za czarnymi wózkami, choć ponoć są najlepsze, bo się tak nie brudzą.
Navingtona wózki też mi się podobają, a te Inglesina boskie! Ale ceny także ;]

Madan- czarnego nie kupuj w lato dziecko bedzie mialo saune...ja teraz jak Alanowi kupywalam spacerówke to mialam do wyboru czarno beż lub beż wzielam beżowa ze wzgledu iz w lato młody bedzie sie topił a wiadomo ze czarny przyciaga słonce....

Osobiście lubię czarny, ale wózka takiego nie kupię, beżowe czy kremowe też mi się bardzo podobają, tylko boję się, że będą się baardzo brudzić.

Czytam o tych wózkach i coraz zieleńsza jestem... Chyba nigdy nic nie wybiorę :D

a ile chcesz wydac na wózek? to ma byc 3w1?

madan- tu masz linka opinie wózków wielofunkcyjnych polecam ta stronke bo tu polecaja mamy:) i sa tez zdjecia "na żywo" ja wlasnie kupilam Inglesine spacerówke dzieki tej stronie i nie zaluje:p

Ostatnia edycja:
tak 3w1, co do ceny to jak coś mi się bardzo spodoba to wydam więcej, zależy jak mój D na cenę zareaguję :p
a link chyba się nie wkleił, bo nie widzę...

reklama
Do góry