reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Ostatnia edycja:
reklama
alex2 widzialam tez ze jest jakis model, gdzie mozna miec kolka pompowane:)
teva dzieki, przelece ten watek...chociaz juz do glowy dostaje od tych wozkow:(
Moj maz chce quinny speedi a ja jakos napatrzec na teutonie sie nie moge...Najgorsze, ze nie moglabym obejrzec wozka przed kupnem bo u mnie go nie ma.../POdoba mi sie jeszcze iCandy Apple ale tez malo opinii o tym wozku...Cholerka co tu robic../

smile dzięki za dłuuugą odpowiedź :-D
Troszkę mi się rozjaśniło, choć tak jak któraś pisała chyba i tak wyjdzie wszystko w praniu...
shy ja też poproszę o tę listę co dla maluszka na priv :tak:

Pchła całkiem możliwe na pewno są różne opcje, nie wiem jak w teutoni, ale jak pytałam w sklepie ile kosztuje Mutsy z kołami pompowanymi to było 400zł różnicy :-D
A nie wybierasz się do Polski w najbliższym czasie???
Ja już nie mam korby ale z miesiąc temu zanim do Was trafiłam to siedziałam od rana do wieczora i oglądałam wózki a potem jeździłam i szukałam na żywo, i tak mi się nie udało wszystkiego znaleźć ;/ ale już się nie nakręcam bo tak jak piszesz głowa wielka!!!

Shy ja też poprosze na priv, pissssss ;-)

widzę, że u Was wyprawkowe szaleństwo w pełni :szok: ja to nieśmiało kupuję ubranka, jak mi się trafi okazja, w sumie wszystko inne mam. I upatrzyłam sobie jeszcze jeden wózek, ale chciałabym zobaczyć go w sklepie i tu mam prośbę do mam z Wrocławia, jesli byłybyście w jakims wózkowym sklepie, to popatrzcie, czy on tam jest i mnie poinformujcie, będę bardzo wdzięczna
oto wózek ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: BOOK Plus Completo Modular SYSTEM TRI-FIX - zestaw (4w1) gondola, spacerówka, fotelik, torba Nowość
a ha, dzwoniłam do Askota i pani nie wiedziała, czy maja, a kolegi nie było :baffled:

Znalazłam się tutaj przypadkiem ale dodam od siebie że nie każde wózki za 3 tys są warte swojej ceny.. Mój synek ma 2 miesiące, dla niego kupiłam wózek mutsy urban rider.. ma pompowane koła, skrętną oś ale jazda nim jest potworna. Gdybym miała drugi raz kupować wózek to nie kupiłabym 2w1. Tylko zwykły wózek głęboki i do tego spacerówkę ala parasolka.. rozkładaną do pozycji leżącej. Nie mogę się doczekać aż wyprowadzę się z tego wózka. Zwracajcie uwagę na wagę waszych przyszłych pojazdów. Bo nawet jeśli nie macie do pokonania schodów wchodząc do domu, to zdarza się że trzeba zjechać wózkiem pod jakiś tunel, a nie zawsze są windy! Koła też są istotne, polecam duże ale nie koniecznie pompowane. Nie polecam wózków 3kołowych ! Podjazdy, zjazdy są w większości dla wózków 4kołowych, dodatkowo wózek 3kołowy na nierównej drodze nie radzi sobie najlepiej.

Bishopka właśnie miałam Ci napisać żebyś sobie podzwoniła, ale jak sprzedawca nie wie to kto ma wiedzieć???
Ja we wro nie widziałam tego wózka :(( ale pewnie nie zwracałam uwagi!!!

Własnie alex2, kto ma wiedzieć ?:-D Do Wrocka mam około 50 km, a jechac się po to by przejechać, to jakoś nie godzi mi się, nawet finansowo. Zdziwiła mnie pani z Askota, ale cóż, może jakas nowa ? W Bajce sprowadzają tylko na zamówienie, a co mi z tego jak ja chce go najpierw zobaczyć namacalnie :-D Jak byłam w Askocie kiedyś, to nie zwracałam uwagi na niego, więc nawet nie wiem czy maja, czy nie :confused:

reklama
Bishopka może zadzwoń do drugiego Askota, albo spróbuj jeszcze raz do tego samego, bo mają różne asortymenty...Ja byłam bardzo zadowolona z chłopaka w Askocie na ul. Sztabowej...mega profeska...
Jeszcze trafiłam na sklep 3kiwi w Jeleniej gdzie wybrałam swój wózek, ale główny sklep jest na Popowickiej we Wro więc może tam przedzwoń sobie też :) trzeba poszukać niestety....

Ojejku ja chyba oglądałam ten wózek na Sztabowej, dopiero teraz zobaczyłam że to Peg Perego, oglądałam w kolorze mocca...
Szczerze to miałam na niego ogromną chrapkę i byłam zachwycona!!! Jeśli to ten :-)
albo to był chyba jednak ten o::baffled:
ale był świetny, leciutki, super się prowadziło,koła piankowe, zarąbista ta rączka, mega!!!
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2250&%3CosCsid%3E

Ostatnia edycja:
Do góry