reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

ja Teutonie Be You ogladalam na zywo i jestem pod wrazeniem. fajnie sie prowadzi, spacerowka rozkladana kompletnie na plasko, przy tym dosc spora (wg mnie spokojnie nawet zamiast gondoli mozna by uzywac ;))
jesli waga nie ma dla Ciebie znaczenia to ja bym brala :-)
widzialam, ze na forum gazetowym jest sporo o tym modelu, ale cos nie moge znalezc tego watku:confused:

dla mnie to jeden z dwoch moich typow wozkowych (drugi to Mutsy Evo, ktory dla mnie wygrywa ze wzgledu na wage ;))

reklama
ja sie ciesze ze wózek mam za sobą :p to chyba najgorszy zakup z wyprawki... kupisz coś w ciemno albo nie wiesz na co zwracać uwage to potem sie trzeba męczyć z tym wyborem... chyba ze kogoś stać co miesiąc wózek zmienaic :D:-D

Pchła ja tylko widziałam w sklepie jak sprzedawca zachwalał ten wózek, ja go nie oglądałam bo był na kołach piankowych...ale Ci państwo widziałam byli zachwyceni...:)

Ja mam straszny problem z wózkiem nie wiem jaki mam wybrać, jest tyle opinii Wy takze polecacie różne. MAM mętlik w głowie a po nowym roku chcieliśmy juz kupić. Coś niedrogiegO.

jak juz któras z was wsponiała jestem zdecydowanie za tym zeby kupic wozek lepszy znanej firmy uzywany niz tani nowy jakiejs nieznanej firmy, z doswiadczenia wiem ze moze okazac sie wielkim niwypałem ;\

Wiem co czujesz nie mam kasy na wózek drogi podobają mi się te wózki za 3000zł ale po prostu dla mnie to kosmiczna kwota za te pieniądze można kupić samochód. Dlatego szukam czegoś o połowę tańszego. Co i tak jest dla mnie duży koszt. A przede mną mnóstwo wydatków nie mam prawie niczego poza ciuszkami bo to dostałam w spadku po siostrze synku i kuzynki synku co prawda będę mieć dziewczynkę ale bez sensu kupować nowe bo te są niebieskie lub biało niebieskie jest kilka białych i beżowych na szczęście. Kupie jakieś sukienki i rajstopki ale to tylko z 2 czy 3 szt. Ogólnie nie wiem co muszę mieć no wiadomo że pościel mój wybór to pościel AMY rumianek AMY RUMIANEK -Komplet z ochraniaczem KOLORY (2828764304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kocyk nie mam pojęcia jaki nie chciałam nigdy takich z kłaczkami żeby się dziecko ich nie najadło ale te grubsze z bawełny czy ale kołderki trochę kosztują. No i rożek nie mam pojęcia jaki wybrać czy na żeby czy wiązany jaki radzicie?
Wiem że trzeba smoczki butelkę to wybrałam z firmy tommee nie wiem tez czy to dobry wybór?
Pieluchy zwykłe i tetrowe ręczniczek kąpielowy. Łóżeczko mam po siostrze materac i przewijak też.
A reszty nie wiem co jeszcze potrzebuje :-(

Wiem co czujesz nie mam kasy na wózek drogi podobają mi się te wózki za 3000zł ale po prostu dla mnie to kosmiczna kwota za te pieniądze można kupić samochód. Dlatego szukam czegoś o połowę tańszego. Co i tak jest dla mnie duży koszt. A przede mną mnóstwo wydatków nie mam prawie niczego poza ciuszkami bo to dostałam w spadku po siostrze synku i kuzynki synku co prawda będę mieć dziewczynkę ale bez sensu kupować nowe bo te są niebieskie lub biało niebieskie jest kilka białych i beżowych na szczęście. Kupie jakieś sukienki i rajstopki ale to tylko z 2 czy 3 szt. Ogólnie nie wiem co muszę mieć no wiadomo że pościel mój wybór to pościel AMY rumianek AMY RUMIANEK -Komplet z ochraniaczem KOLORY (2828764304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kocyk nie mam pojęcia jaki nie chciałam nigdy takich z kłaczkami żeby się dziecko ich nie najadło ale te grubsze z bawełny czy ale kołderki trochę kosztują. No i rożek nie mam pojęcia jaki wybrać czy na żeby czy wiązany jaki radzicie?
Wiem że trzeba smoczki butelkę to wybrałam z firmy tommee nie wiem tez czy to dobry wybór?
Pieluchy zwykłe i tetrowe ręczniczek kąpielowy. Łóżeczko mam po siostrze materac i przewijak też.
A reszty nie wiem co jeszcze potrzebuje :-(

ja kupiłam wózek który kosztuje 3000 tys uzywany za 800 zł, właściwie nie ma żadnych śladów używania na nim, jedynie polarek w gondoli zmechacony bo po praniu to każdy polar sie zmechaci, ale go wygoliłam i wózek jak nowy :)
w porównaniu do tego wózka który miałam dla Mai za 1500 zł jakiejś beznadziejnej firmy... to ten jest rewelacyjny
ale nie wiedział człowiek czego szukał przy pierwszym dziecku:angry:

a kocyki polecam ze smyka, ja dostałam taki grubszy polarowy, po praniu nie ma żadnych kulek :)

królowa szukam używanego ale boje sie kupić zanim go zobaczę a czasami jest to niemożliwe. We wszystkich komisach które zwiedziłam widziałam tylko zniszczone wózki. Fajnie że udało Ci się kupić taki wózeczek;)
Anezram Jena z Dziewczynek Dorotka stworzyła listę co będzie potrzebne dla maluszka właśnie dla mam które pierwszy raz będą miały dzidziusia jeśli chcesz podaj /2 na priv to Ci prześlę.

reklama
królowa szukam używanego ale boje sie kupić zanim go zobaczę a czasami jest to niemożliwe. We wszystkich komisach które zwiedziłam widziałam tylko zniszczone wózki. Fajnie że udało Ci się kupić taki wózeczek;)
Anezram Jena z Dziewczynek Dorotka stworzyła listę co będzie potrzebne dla maluszka właśnie dla mam które pierwszy raz będą miały dzidziusia jeśli chcesz podaj /2 na priv to Ci prześlę.

wiesz co jakbym nie miała możliwoście zobaczenia to bym nie kupiła
w komisach nawet nie szukaj, bo rzadko zdarza się coś na prawde ładnego i niezniszczonego

lepiej poszukaj prywatne ogłoszenie np. na allegro lub gumtree w swojej okolicy zebyś mogła pojechać zoabczyc :)
ja znalazłam przez gumtree ;p w 15 minut sie zdecydowalismy zeby go jechac zobaczyc :D

Do góry