reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Phel fajna ta stronka, ja również na nią zerkałam wcześniej...:-)

Ja to bez kitu miesiąc temu tak się wkręciłam w szukanie wózka, że wszyscy mieli mnie dość, dosłownie śniły mi się codziennie :-D:-D:-D

reklama
ja na szczęście zakup wózka mam już za sobą. Nastawiałam się na zakup dobrej marki ale używany. Mieszkam w bloku bez windy więc i tak pewnie kupimy lekką spacerówkę za jakiś czas.

No i wybór padł na Quinny Speedi razem z fotelikiem Maxi-cosi. Pojechaliśmy, zobaczyliśmy i kupiliśmy. Małżeństwo od których odkupiliśmy wózeczek świetne, wózek zadbany i jeszcze dołożyli kocyków, śpiworków, bo im zajmują miejsca w szafie a szkoda było wyrzucić. Dwa kocyki są nowe, jeszcze w folii.

A co do samego wózka:
montaż jest tak banalnie łatwy i szybki że aż się zastanawiasz czy wszystko dobrze się zrobiło. Gondola nie jest za duża ale to przecież i tak na lato. Spacerówka duża. Jedyny minus jaki znalazłam to regulacja oparcia w spacerówce. Jakoś nie mogłam tego ogarnąć, ale to ja się do Dotkass uśmiechnę w odpowiednim czasie:-) bo w sumie agodnie z jej sugestiami wózek kupiony

Dziewczyny czy spacerówka w Speedi montowana jest w dwóch kierunkach, czy w jednym bo nie pamiętam???
Widzę że wózek ma mega wzięcie na forum :-D trzeba się przyjrzeć dokładnie!!!:tak:

w speediem w jedną, ale mi osobiście to nie przeszkadzało, w daszku masz okienko a dziecko chce poznawać świat a nie cały czas patrzeć na nas :-)

Dziewczynki jestem po oględzinach wózka i jestem pod wrazeniem :-) model wybrałam, tylko teraz mi kolor pozostał no i może czekanie ąz cena spadnie, bo 2800 bez grosza, do tego 170 zeta za bazę do fotelika i 150 za pasy do gondoli :baffled: Może w 2013 bedzie ciut tańszy ten model. Ale wózek jest ekstra lekki, spacerówka duża, kosz na zakupy też i wszystko montuje się bez dodatkowych adapterów. Wkleję linka, którego juz wklejałam może ktoś się jeszcze skusi :-) ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: BOOK Plus Completo Modular SYSTEM TRI-FIX - zestaw (4w1) gondola, spacerówka, fotelik, torba Nowość

Dodam jeszcze, że mój pierwszy typ, czyli graco symbio, odpadł na ogledzinach :crazy: spacerówka mała, nieproporcjonalna jakoś do stelaża, ale zależy co sie komu podoba.

Bishopka już wszystko wiem :-) a ten model był w sklepie???? Na który kolor się zdecydowałaś???
Mi się podoba ten Miele też :tak: Super, ciesze się jakbym sama go sobie kupiła :-D
Widzę że zwracałyśmy uwagę na te same wózki, bo Graco też :no:
Wiesz co ale jeszcze raz się tam przejadę...jest superancki ten wózeczek!!! Normalnie zazdroszczę:tak:

Ostatnia edycja:
Kochane, wlasnie wrocilam z wyprawy sklepowo-wozkowej....Bylam zdecydowana na quinny buzza albo speedi, ale maz odnalazl sklep z Teutonia....Jak zobaczyla teutonie, pojezdzilam nia, pomacalam, podotykalam, powachalam prawie hhhe, to od razu wiedzialam, ze to wozek dla mnie:) Buzz wydaje sie plastikowy i malo stabilny w porownaniu do Teutoni-ja przynajmniej mialam takie wrazenie. Kazda musi znalezc ten swoj typ i moze to zabrzmi glupio '"czuc"" wozek w jakis sposob...Dla ....mnie Teutonia wygrywa...Jedyny minus to cena, za komplet-spacerowka, fotelik i gondola u mnie e960...W PL pewnie tanszy ale musze myslec w razie czego o serwisie...
Ja jestem tym wozkiem zachwycona, waham sie jeszcze tylko pomiedzy Cosmo a By You no i koloram, bo mozna sobie mieszac...:))))
Odetchnelam z ulga...

Kazdemu zycze tego momentu, w ktorym znajdzie ten swoj typ:)Dziekuje tez wszystkim dziewczynom, ktore cierpliwie doradzaly i odpowiadaly na pytanie w sprawie wozka..Jestescie super pomocne:)

Załączniki

• teutonia-system-travel-colour-white-wheel-13768-9501_medium.jpg
    teutonia-system-travel-colour-white-wheel-13768-9501_medium.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry