reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Phel fajna ta stronka, ja również na nią zerkałam wcześniej...:-)

Ja to bez kitu miesiąc temu tak się wkręciłam w szukanie wózka, że wszyscy mieli mnie dość, dosłownie śniły mi się codziennie :-D:-D:-D

reklama
ja na szczęście zakup wózka mam już za sobą. Nastawiałam się na zakup dobrej marki ale używany. Mieszkam w bloku bez windy więc i tak pewnie kupimy lekką spacerówkę za jakiś czas.

No i wybór padł na Quinny Speedi razem z fotelikiem Maxi-cosi. Pojechaliśmy, zobaczyliśmy i kupiliśmy. Małżeństwo od których odkupiliśmy wózeczek świetne, wózek zadbany i jeszcze dołożyli kocyków, śpiworków, bo im zajmują miejsca w szafie a szkoda było wyrzucić. Dwa kocyki są nowe, jeszcze w folii.

A co do samego wózka:
montaż jest tak banalnie łatwy i szybki że aż się zastanawiasz czy wszystko dobrze się zrobiło. Gondola nie jest za duża ale to przecież i tak na lato. Spacerówka duża. Jedyny minus jaki znalazłam to regulacja oparcia w spacerówce. Jakoś nie mogłam tego ogarnąć, ale to ja się do Dotkass uśmiechnę w odpowiednim czasie:-) bo w sumie agodnie z jej sugestiami wózek kupiony

Dziewczyny czy spacerówka w Speedi montowana jest w dwóch kierunkach, czy w jednym bo nie pamiętam???
Widzę że wózek ma mega wzięcie na forum :-D trzeba się przyjrzeć dokładnie!!!:tak:

w speediem w jedną, ale mi osobiście to nie przeszkadzało, w daszku masz okienko a dziecko chce poznawać świat a nie cały czas patrzeć na nas :-)

Dziewczynki jestem po oględzinach wózka i jestem pod wrazeniem :-) model wybrałam, tylko teraz mi kolor pozostał no i może czekanie ąz cena spadnie, bo 2800 bez grosza, do tego 170 zeta za bazę do fotelika i 150 za pasy do gondoli :baffled: Może w 2013 bedzie ciut tańszy ten model. Ale wózek jest ekstra lekki, spacerówka duża, kosz na zakupy też i wszystko montuje się bez dodatkowych adapterów. Wkleję linka, którego juz wklejałam może ktoś się jeszcze skusi :-) ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: BOOK Plus Completo Modular SYSTEM TRI-FIX - zestaw (4w1) gondola, spacerówka, fotelik, torba Nowość

Dodam jeszcze, że mój pierwszy typ, czyli graco symbio, odpadł na ogledzinach :crazy: spacerówka mała, nieproporcjonalna jakoś do stelaża, ale zależy co sie komu podoba.

Bishopka już wszystko wiem :-) a ten model był w sklepie???? Na który kolor się zdecydowałaś???
Mi się podoba ten Miele też :tak: Super, ciesze się jakbym sama go sobie kupiła :-D
Widzę że zwracałyśmy uwagę na te same wózki, bo Graco też :no:
Wiesz co ale jeszcze raz się tam przejadę...jest superancki ten wózeczek!!! Normalnie zazdroszczę:tak:

Ostatnia edycja:
Kochane, wlasnie wrocilam z wyprawy sklepowo-wozkowej....Bylam zdecydowana na quinny buzza albo speedi, ale maz odnalazl sklep z Teutonia....Jak zobaczyla teutonie, pojezdzilam nia, pomacalam, podotykalam, powachalam prawie hhhe, to od razu wiedzialam, ze to wozek dla mnie:) Buzz wydaje sie plastikowy i malo stabilny w porownaniu do Teutoni-ja przynajmniej mialam takie wrazenie. Kazda musi znalezc ten swoj typ i moze to zabrzmi glupio '"czuc"" wozek w jakis sposob...Dla ....mnie Teutonia wygrywa...Jedyny minus to cena, za komplet-spacerowka, fotelik i gondola u mnie e960...W PL pewnie tanszy ale musze myslec w razie czego o serwisie...
Ja jestem tym wozkiem zachwycona, waham sie jeszcze tylko pomiedzy Cosmo a By You no i koloram, bo mozna sobie mieszac...:))))
Odetchnelam z ulga...

Kazdemu zycze tego momentu, w ktorym znajdzie ten swoj typ:)Dziekuje tez wszystkim dziewczynom, ktore cierpliwie doradzaly i odpowiadaly na pytanie w sprawie wozka..Jestescie super pomocne:)

Załączniki

• teutonia-system-travel-colour-white-wheel-13768-9501_medium.jpg
    teutonia-system-travel-colour-white-wheel-13768-9501_medium.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry