reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

alex2, Ty ci..pko :-D to ten i tez choruje na ten kolor :-) link, który wkleiła pokazywał tylko model wózka. Czyli "mówisz", że fajny ? i jest na sztabowej ? to tam zadzwonię jutro. Ja dzwoniłam na jakąś główną linie Askota, bo mnie tam łaczyło i łaczyło. ale jak tak piszesz, to zadzwonię na sztabową. Dzięki wielkie.

edit: to nie ten, ale podobny, bardzo zblizony. Ten co ja chcę jest następcą tego co Ty wkleiłaś.

reklama
Bishopciu hehe widzisz bo dopiero za 4 tym razem przeczytałam co to za firma hahah:-D:-D

ale nie wiem czy tam jest ten Twój, chociaż pewnie niewiele się różni skoro to następca... właśnie co mnie w nim zdziwiło to taka trampolina zamiast koszyka, a uprzejmy Pan powiedział że to tylko do podtrzymania koszyka który właśnie trzeba jeszcze podwiesić, więc dodatkowa opcja że ciężkie zakupy nie zerwą się!!!
No co zmyliłaś mnie :-p dzwoń koniecznie!!! hehe

właśnie ten szary mi się bardzo spodobał, nie przepadam za czarnymi wózkami, choć ponoć są najlepsze, bo się tak nie brudzą.
Navingtona wózki też mi się podobają, a te Inglesina boskie! Ale ceny także ;]

Madan- czarnego nie kupuj w lato dziecko bedzie mialo saune...ja teraz jak Alanowi kupywalam spacerówke to mialam do wyboru czarno beż lub beż wzielam beżowa ze wzgledu iz w lato młody bedzie sie topił a wiadomo ze czarny przyciaga słonce....

Osobiście lubię czarny, ale wózka takiego nie kupię, beżowe czy kremowe też mi się bardzo podobają, tylko boję się, że będą się baardzo brudzić.

Czytam o tych wózkach i coraz zieleńsza jestem... Chyba nigdy nic nie wybiorę :D

a ile chcesz wydac na wózek? to ma byc 3w1?

madan- tu masz linka opinie wózków wielofunkcyjnych polecam ta stronke bo tu polecaja mamy:) i sa tez zdjecia "na żywo" ja wlasnie kupilam Inglesine spacerówke dzieki tej stronie i nie zaluje:p

Ostatnia edycja:
tak 3w1, co do ceny to jak coś mi się bardzo spodoba to wydam więcej, zależy jak mój D na cenę zareaguję :p
a link chyba się nie wkleił, bo nie widzę...

reklama
Do góry