reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Cybexy są fajne tylko jak dla mnie mają wąskie oparcie. Młoda jest duża i jak na wiosen ubiegłego roku jeździliśmy po sklepach to jak ją wsadziłam to jakaś taka ściśnięta była, dlatego też szukałam wózka z szerokim i wysokim oparciem, żeby miała wygodnie nawet jak jej się przyśnie.
Myślałam też o Peg Perego P3 ale gdzieś w necie wyczytałam, ze tez jest wąski, ale w sklepie go akurat nie było wiec nie miałam możliwości przymiarki. Natomiast moja chrzestna w ubiegłym roku urodziła córeczkę i teraz latem jak się z nią widziała to miałam PPP3 i klęła na ten wózek jak nie wiem co, ale powiem szczerze, że w końcu nie dopytałam co jest z nim nie tak.
Aria też o niej myślałam :-) tylko też nie było gdzie na żywo obejrzeć a ja się bałam tego braku podnóżka i zrezygnowałam.

reklama
Phelania, na temat spacerówek, które wkleiłaś się nie wypowiem, bo nie "używałam"...my mamy McLarena Quest Sport, spacerówka jest niewielka, ale Amelcia nawet w zimowym kombinezonie się mieści, po śniegu jakoś daje radę...ale to typowa parasolka, na szybkie zakupy i ewentualnie do samochodu :tak:

Nef, gratuluję zakupów, ale Ci cicho zazdroszczę ;-):-)

ups wkleilam moje zdobycze w watku z probkami zamiast z wyprawka ;)
to jeszcze raz wrzucam zdobycze ciuszkowe z wykorzystaniem vouchera do Tesco :-)
az mnie kusi zeby jeszcze raz skoczyc, bo widze Nef, ze Ty sie wrocilas :-Dszkoda tylko, ze juz obiecalam mezowi, ze na razie spokoj... hmmm :zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 520579

co do spacerowki to ja planuje na wiosne-lato-jesien 2014 kupic takiego Maclarena:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Maclaren TECHNO XLR 2012 wózek spacerowy z FOLIĄ, OSŁONKĄ/ ŚPIWORKIEM w zestawie

Ostatnia edycja:
white, słodkie te ciuszki :-)...sama muszę się do TESCO przejechać po śpioszki i pajacyki, bo resztę to w sumie już mam :tak:

i przyszły te dwie bluzy co wygrałam na aukcji, są słodkie, jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu :-D

dziewczyny planuje uszyc kocyk dla malucha z polarkiem Minky w takim odcieniu:
bf554080dec6b399134d8d8dbf3348fa.jpg

z drugiej strony bedzie bawelna.... tylko nie moge sie zdecydowac ktory wzorek :-p
jak myslicie: dinozaury czy malpki?:-) (kocyk dla chlopca)
0dbd42b433404beddeea3490f7407bfb.jpg2809290442.jpg

White super ciuszki, ja ostatnio się dowiedziałam, że mam odłożoną całą torbę ubrań po bratanicy, kilka już sama zakupiłam, także więcej mi nie potrzeba i nie mogę sobie poszaleć na zakupach. Co do kocyka ja bym wybrała małpki :)

A to mój zakup:Zdjęcie0146.jpg

reklama
o wlasnie taki misiowy kombinezon chcialabym dla maluszka na wyjscie ze szpitala. tylko mam zamiar zapolowac na brazowy lub szary :-)

ehhh a maz mi mowi, ze woli dinozaury... jestem w kropce, bo sama nie wiem co mi sie bardziej podoba ;-)

Do góry