reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Cybexy są fajne tylko jak dla mnie mają wąskie oparcie. Młoda jest duża i jak na wiosen ubiegłego roku jeździliśmy po sklepach to jak ją wsadziłam to jakaś taka ściśnięta była, dlatego też szukałam wózka z szerokim i wysokim oparciem, żeby miała wygodnie nawet jak jej się przyśnie.
Myślałam też o Peg Perego P3 ale gdzieś w necie wyczytałam, ze tez jest wąski, ale w sklepie go akurat nie było wiec nie miałam możliwości przymiarki. Natomiast moja chrzestna w ubiegłym roku urodziła córeczkę i teraz latem jak się z nią widziała to miałam PPP3 i klęła na ten wózek jak nie wiem co, ale powiem szczerze, że w końcu nie dopytałam co jest z nim nie tak.
Aria też o niej myślałam :-) tylko też nie było gdzie na żywo obejrzeć a ja się bałam tego braku podnóżka i zrezygnowałam.

reklama
Phelania, na temat spacerówek, które wkleiłaś się nie wypowiem, bo nie "używałam"...my mamy McLarena Quest Sport, spacerówka jest niewielka, ale Amelcia nawet w zimowym kombinezonie się mieści, po śniegu jakoś daje radę...ale to typowa parasolka, na szybkie zakupy i ewentualnie do samochodu :tak:

Nef, gratuluję zakupów, ale Ci cicho zazdroszczę ;-):-)

ups wkleilam moje zdobycze w watku z probkami zamiast z wyprawka ;)
to jeszcze raz wrzucam zdobycze ciuszkowe z wykorzystaniem vouchera do Tesco :-)
az mnie kusi zeby jeszcze raz skoczyc, bo widze Nef, ze Ty sie wrocilas :-Dszkoda tylko, ze juz obiecalam mezowi, ze na razie spokoj... hmmm :zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 520579

co do spacerowki to ja planuje na wiosne-lato-jesien 2014 kupic takiego Maclarena:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Maclaren TECHNO XLR 2012 wózek spacerowy z FOLIĄ, OSŁONKĄ/ ŚPIWORKIEM w zestawie

Ostatnia edycja:
white, słodkie te ciuszki :-)...sama muszę się do TESCO przejechać po śpioszki i pajacyki, bo resztę to w sumie już mam :tak:

i przyszły te dwie bluzy co wygrałam na aukcji, są słodkie, jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu :-D

dziewczyny planuje uszyc kocyk dla malucha z polarkiem Minky w takim odcieniu:
bf554080dec6b399134d8d8dbf3348fa.jpg

z drugiej strony bedzie bawelna.... tylko nie moge sie zdecydowac ktory wzorek :-p
jak myslicie: dinozaury czy malpki?:-) (kocyk dla chlopca)
0dbd42b433404beddeea3490f7407bfb.jpg2809290442.jpg

White super ciuszki, ja ostatnio się dowiedziałam, że mam odłożoną całą torbę ubrań po bratanicy, kilka już sama zakupiłam, także więcej mi nie potrzeba i nie mogę sobie poszaleć na zakupach. Co do kocyka ja bym wybrała małpki :)

A to mój zakup:Zdjęcie0146.jpg

reklama
o wlasnie taki misiowy kombinezon chcialabym dla maluszka na wyjscie ze szpitala. tylko mam zamiar zapolowac na brazowy lub szary :-)

ehhh a maz mi mowi, ze woli dinozaury... jestem w kropce, bo sama nie wiem co mi sie bardziej podoba ;-)

Do góry