reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Felidae - kurcze oglądałam ten wózek i nie zorientowałam się, że ten podnóżek jest, ale z przodu :p. Miała spacerówkę odwróconą w moją stronę i nie zerknęłam na przód ;P. Gondola większa niż w XA. Nie porównywałam o ile, ale w sklepie facet mówił, że jedna z większych. Jak Ty bezautowa to pewnie duży kosz potrzebujesz.. a ten w cadecie jest bardzo pokaźny. We Wrocławiu można go obejrzeć na Braniborskiej w Askocie - kolor fioletowy :)

reklama
smile_ ja go sobie "zmacłam" w smyku koło KORONY...i cena tam 1 grudnia była 1499 chyba, żebym nie skłamała, nie ukrywam, wolała bym tyle nie wydawać. Zobaczymy jak będzie po Nowym Roku i z kasą i z wyprzedażami :p może rocznik 2012 bedzie taniej jak auta hi hi.
Bishopka lece oglądac ekspres, aż mnie zaciekawiła ze starszym sprawdzil mi sie termos do gorącej wody :-) zawsze miałam świeżo gotowaną wodę, i w dzbanku zimną przegotowaną, pozostawało wlac do butli dosypac melka wstrząsnać i szło karmienie ;-) Ciekawe jak tym razem bedzie u mnie z mleczkiem w osobistych mleczarniach.

Phelania ja pisałam na wątku otawrtym ale chyba nie czytalaś :( Mi się strasznie podobała ta spacerówka ale jak posadziłam Maje to nie dosyć że było jej ciasno to kiepsko się prowadziło.. Moja Maja była wysoka... zresztą jak nóżki postawiła na tym podnozku to butami o koła ocierał a no i strasznie wąska w ramionach! Dopóki jej nie zobaczył am na żywo strasznie mi się podobała później przymierzylam ją do xlandera chyba go sie nazywał już. było lepiej ale ostatecznie wybrałam chicco. multiway Maja do 3 Lat spokojnie w nim jeździła... był super wygodny

akzoc - ja młodego wkladałam do tego wózka i niby było ok ale jak mowisz jak bedziesz wyzszy a na pewno bedzie wysoki bo M ma 190cm a ja 175cm...to juz nie wiem....jeszcze moimi faworytami sa te.....ceny sa wysokie jak na spacerówki ale zalezy mi na komforcie młodego:)i jakosci .Chicco nie pasowalo M:/Na Mclarena nas nie stac wrzoce linki moze podpowiecie bo w przyszlym tyg jade po spacerówke...

Peg Perego Aria Completo
Inglesina Trip
Peg Perego Pliko Mini
Jane Nanuq

zaliczyłam dzisiaj drugą wyprawę do tesco z 3 kuponami rabatowymi... i mam już kompletną wyprawkę na r.62.

KONIEC - nic więcej nie kupuję, nic więcej nie potrzebuję dla maleństwa (ubrankowo)

Dziś nabyłam dla dzidziusia (wszystko unisexy):
-trójpak pajaców
-komplet spioch z bluzeczką (bawełniany)
-kocyk
-sweterek
a dla Gosi:
-jeansy rurki
-rozpinany lekki sweterek

Zapłaciłam 100 zł, wykorzystałam 3 kupony, wartość zakupów z metki równo 251 zł:tak:

Jak podliczyłam całość moich zakupów tescowych na te bony rabatowe, to mi wyszło, że za te wszystkie ciuszki prawie 500 trzeba byłoby zapłacić, a ja zapłąciłam 188zł.

A jak było mi fajnie, jak powyciągałam sobie te wszystkie malutkie ubranka, żeby je głaskać, przekładać, zachwycać się nimi:-D alez humor dobry...chyba bede sobie co wieczór taką sesję robić:-D

Phelania ja mam do sprzedania spacerówkę Mamas&papas Cruise Buggy, dla mnie jak Maclaren Techno XT ;-)
Mamas&Papas CRUISE BUGGY (2840820267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tu masz opinie Wózkomania - subiektywnie o wózkach dziecięcych: MAMAS&PAPAS CRUISE ;-)
jakby coś to pisz na PW :-)
wózek z ręką na sercu niewiele użytkowany bo mamy jeszcze Nomada więc w ubiegłym roku jeździła na spacery Nomadem a ten był w samochodzie "na wypady", których u nas niewiele. Później zima to sanki były więc dopiero trochę na wiosnę, no i na wakacje zabraliśmy ale tam użyliśmy go 2 razy ;-)od tamtej pory jeździł w samochodzie a od m-ca jest spakowany w oryginalny karton i leży u moich rodziców w domu :-)
To był nasz 6 wózek bo ja jak już kiedyś pisałam mam troche fioła wózkowego ;-) najchętniej bym go zostawiła dla synka ale już kupiłam wielofunkcyjny i teraz mamy 3 wózki i mąż mnie w głowe puka :-)

Ostatnia edycja:
Phelania powiem tak jeśli masz możliwość zabierz synka ze sobą przymierzysz go, pojezdzisz po sklepie bo inaczej zachowuje się pusty wózek a inaczejz dzieckiem. pozatym obydwoje jesteście wysocy więc to też ma znaczenie... sama musisz zobaczyć co ci pasuje :)
Zresztą nie wiem czy to masz być wasz jedyny wózek jeśli tak to warto popatrzeć na taki który ma oslonkę na nóżki.
Mi sie podobają wózki firmy CYBEX

reklama
Do góry