reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
heh drugi tez bedzie:-) (jak pierwszy wyjdzie ;))
ale drugi raczej bedzie w szarosciach z wzorkiem rowerowym albo cos w tym stylu :-)
320f4693b5ec87b0274b7e2f82d008a4.jpgf99a5e57e4fc786a032f7e36d08e6501.jpg

White małpki!

kombinezonowego misia widziałam w H&M był biały i brązowy (79zł)
a w kappahl są kombinezony z polarku w szarościach (99zł)

Moje wczorajsze łowy w tesco, dla Gosi i dla dzidziusia:)
P1120415.jpgP1120417.jpg

Dziewczyny, juz kiedys wklejalam te otulacze, bardzo mi sie podobaja i mieszcza sie w budzecie domowym. Nie wiem tylko ktora wersje wziac-zwykly kocyk czy podszyty misiem?
Nie wiem jaki bedzie dobry na kwiecien....u mnie nie ma strasznie cieplego lata, ale tez nie chce przegrzac dziecka, z kolei na wakacje pojade do Pl do mamy, ktorybrac? Z misiem czy bez?
wersja z misiem:

Wallaboo Otulacz/Kocyk KWIATEK PLUSZOWY Nowość (2821130994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wersja bez misia, sam kocyk:

Wallaboo Otulacz/Kocyk KWIATEK Nowość !!! (2821129746) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dotkass bede pytala tutaj, moze komus tez to pomoze w wyborze wozka:)
Dodam, ze to moje pierwsze dziecie wiec tez za bardzo nie wiem jak sam wozek w sobie, sie obsluguje:)

-jaka jest roznica pomiedzy buzzem a speedim? chodzi o kolko przednie i spacerowke z tego co kojarze, ale o co dokladnie chodzi z ta spacerowka w speddim?Jakos inaczej sie rozklada?
-jak dlugo korzystalas z gondolki? Jade do mamy w lipcu, czyli dziecko bedzie mialo 3 miesiace i nie wiem ktora czesc bede potrzebowac
-kiedy dziecko przesadzilas do spacerowki?
-czy fotelik od samochodu takze sie montuje na wozek?
-plusi i minusy wozka twoim zdaniem

Z gory dziekuje :)

reklama
Pchła ja bym wybrała bez misia - sam kocyk. To i tak podwójny polar(z tego co widać na zdjęciu), więc i tak będzie dosyć ciepły
A ten z misiem to wydaje się być tak gruby jak śpiworek zimowy do wózka.

Do góry