reklama
Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
white dinozaury Albo najlpiej...dwa kocyki))))
Dotkass moge cie pomeczyc pytaniami dotyczacymi speedi? Krolewne juz molestwowalam o buzza a powoli musze sklaniac sie ku decyzji
Dotkass moge cie pomeczyc pytaniami dotyczacymi speedi? Krolewne juz molestwowalam o buzza a powoli musze sklaniac sie ku decyzji
white_orchid
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
jasne, męcz :-)Dotkass moge cie pomeczyc pytaniami dotyczacymi speedi? Krolewne juz molestwowalam o buzza a powoli musze sklaniac sie ku decyzji
Pchla_Szachrajka
Dziewczyny, juz kiedys wklejalam te otulacze, bardzo mi sie podobaja i mieszcza sie w budzecie domowym. Nie wiem tylko ktora wersje wziac-zwykly kocyk czy podszyty misiem?
Nie wiem jaki bedzie dobry na kwiecien....u mnie nie ma strasznie cieplego lata, ale tez nie chce przegrzac dziecka, z kolei na wakacje pojade do Pl do mamy, ktorybrac? Z misiem czy bez?
wersja z misiem:
Wallaboo Otulacz/Kocyk KWIATEK PLUSZOWY Nowość (2821130994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wersja bez misia, sam kocyk:
Wallaboo Otulacz/Kocyk KWIATEK Nowość !!! (2821129746) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie wiem jaki bedzie dobry na kwiecien....u mnie nie ma strasznie cieplego lata, ale tez nie chce przegrzac dziecka, z kolei na wakacje pojade do Pl do mamy, ktorybrac? Z misiem czy bez?
wersja z misiem:
Wallaboo Otulacz/Kocyk KWIATEK PLUSZOWY Nowość (2821130994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wersja bez misia, sam kocyk:
Wallaboo Otulacz/Kocyk KWIATEK Nowość !!! (2821129746) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
klaudia011
ale szalejecie z zakupami :-) same cudeńka!
white ja bym chyba wybrała małpki
white ja bym chyba wybrała małpki
Pchla_Szachrajka
Dotkass bede pytala tutaj, moze komus tez to pomoze w wyborze wozka
Dodam, ze to moje pierwsze dziecie wiec tez za bardzo nie wiem jak sam wozek w sobie, sie obsluguje
-jaka jest roznica pomiedzy buzzem a speedim? chodzi o kolko przednie i spacerowke z tego co kojarze, ale o co dokladnie chodzi z ta spacerowka w speddim?Jakos inaczej sie rozklada?
-jak dlugo korzystalas z gondolki? Jade do mamy w lipcu, czyli dziecko bedzie mialo 3 miesiace i nie wiem ktora czesc bede potrzebowac
-kiedy dziecko przesadzilas do spacerowki?
-czy fotelik od samochodu takze sie montuje na wozek?
-plusi i minusy wozka twoim zdaniem
Z gory dziekuje
Dodam, ze to moje pierwsze dziecie wiec tez za bardzo nie wiem jak sam wozek w sobie, sie obsluguje
-jaka jest roznica pomiedzy buzzem a speedim? chodzi o kolko przednie i spacerowke z tego co kojarze, ale o co dokladnie chodzi z ta spacerowka w speddim?Jakos inaczej sie rozklada?
-jak dlugo korzystalas z gondolki? Jade do mamy w lipcu, czyli dziecko bedzie mialo 3 miesiace i nie wiem ktora czesc bede potrzebowac
-kiedy dziecko przesadzilas do spacerowki?
-czy fotelik od samochodu takze sie montuje na wozek?
-plusi i minusy wozka twoim zdaniem
Z gory dziekuje
reklama
Podziel się: