reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

a nie kupisz używanego ?
nasz wygląda jak nowy ;O sama sie dziwiłam ze używany wózek może być wcale nie zniszczony :cool2:
jeśli chodzi o murę to oglądam właśnie używane, quinny te które oglądam są zniszczone wg mnie...tzn wiesz ja sprzedając naszego quinniego w stanie poważnie idealnym patrzę torchę inaczej :-D myslimy też nad tym, czy nie kupić spacerówki nowej i fotelika, a godolę dokupić używaną, bo i tak pewnie długo nie będziemy korzystać (z Ami 3 miesiące)...nie mam nic przeciwko używanym, to przy Amelii tak szalałam, że musiałam mieć nowe :zawstydzona/y::eek: ...zresztą nie wiem czy babcie nie będą chciały kupić wózka ;-) moja Mama na pewno, ale ja czekam z propozycją teściowej (bo wózek dla Ami zakupiła moja Mama, teraz kolej na drugą babcię :-D)

reklama
Dotkass - obejrzałam filmik nie wiedziałam, że ma przekładaną spacerówkę :-p pewnie dla mnie cena też jest ważna... jak mam wywalić na wózek tyle kasy tylko na rok czy 1,5 to szkoda... więc chcę dobrze wybrać :-) też planuję zakup w styczniu/ lutym więc wszystko może się zmienić na razie ma 2 typy

ankzoc, dla mnie akurat ta przekładana spacerówka nie ma wielkiego znaczenia, w quinnym mi to nie przeszkadzało...chodzi mi bardziej o stabilność wózka, porównując te dwa moje typy to chyba dzięki tym że mura ma podwójne koło z przodu (bo ja chcę trójkołowca nie cztero) to jest stabilniejszy, nie mówię jednak, że quinny był wywrotny, bo nie był...u nas też narazie dwa typy :tak:

Kurcze a ja sie waham pomiedzy quiny buzz a speedi...dreczy mnie ta sprawa przedniego kolka, ktore w buzzie ponoc sie zacina...?I chyba jest jakis problem dotyczacy spacerowki, nie pamietam juz co czytalam.../

A moj maz zdobyl wczoraj zyrafke Sophie oraz komplet butelek tommee w jakiejs atrakcyjnej cenie:) Zaczynamy malowanie pokoiku i zakupy pod koniec grudnia na wyprzedazach bo mam powazne obawy ile to moje dziecie posiedzi w srodku z powodu tego przodujacego lozyska...

ankzoc - powiem tak. Ja chcę nowy i muszę to przemyśleć z mężem. My mamy jeden wózek u moich rodziców pod Opolem (Jedo Bartatina gondola + spacerówka). W garażu stoi X-lander XA spacerówka. Wozić, więc wózka nie będę co tydzień do Opola, ale za to na zakupy i różne inne wyjazdy rodzinne już tak. Wtedy przydałby się mniejszy wózek, który zmieszczę do naszego auta. Zawsze mogę dokupić gondolę do XA, ale mnie ten ciężar denerwuje.. bardzo duży rozstaw kół.. no i wymiary po złożeniu też niczym sobie. Najchętniej to bym go sprzedała i kupiła tego Cadeta. Tylko tych używanych Xa na allegro to jak grzybów w lesie i pewnie nikt go nie zechce. Z drugiej strony musimy przetrwać tylko okres kiedy dziecko będzie w gondoli. Mamy spacerówkę maclarena i będziemy mogli z niej korzystać jak już dziecię podrośnie. Dobrze, że do kwietnia jeszcze trochę czasu mamy... ;)

Nef i cena wyśmienita... :-)

Pchła, Ty się nie wysilaj, bo im bardziej będziesz szalała tym krócej dzidzia posiedzi :sorry: co do wózka jeśli chodzi o speedi to polecam, jest rewelacyjny, buzzem nie jeździłam, ale słyszałam wiele narzekających osób, które szybko zmieniały wózek na inny :tak:

Dotkass cholerka sama nie wiem... wczoraj widzialam mlodego tatusia w sklepie ktory szalal buzzem, w ogole wozeczek wyglada zgrabnie, lekko, elegancko-bardzo nam sie podoba. Ale chyba niewieleka roznica pomiedzy speedim jak patrze na zdjecia...Tylko kurde nie widzialam speedi u siebie...hmm/

reklama
Anezram, niestety nie

Pchła, ja się wypowiadam na temat speediego, bo go miałam i byłam bardzo zadowolona, jak pisałam buzzem nie jeździłam,mnie osobiście się bardzo podoba, ale przeraża mnie dużo mniejsze kółko z przodu i kubełkowe siedzisko, które się nie rozkłada (w spacerówce), ale jak kto woli...ladies i chyba krolewna kupiły buzza, podpytaj się ich :-):tak:...a różnica,jest spora, tzn speedi jest większy, ale nie cięższy, ma większą spacerówkę, która się rozkłada do pozycji prawie leżacej

Do góry