reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
Pchla nie uwierzysz, ale w zakladkach mam zapisane dokladnie dwie te same maty i zdecydowac sie nie moge ktora fajniejsza ;))) ale tez bedziemy wlasnie z tych dwoch wybierac ;))

chyba poki co sklaniam sie bardziej ku Tiny Love :-) fajna jest ta opcja ze zrobieniem kojca zeby dziecko nie wywedrowalo tudziez nie wyturlalo sie w bok ;)

my mamy te łóżeczko Łóżeczko dziecięce RADEK II bez szuflady 120x60 cm firmy Klupś - wózki wielofunkcyjne, trzyfunkcyjne,głęboko spacerowe, aukcje internetowe, allegro, łóżeczko dziecięce klupś, safari, abc desing teraz by przydało się mieć szufladę ale bez niej też dam radę

co do baldachimu to Fifik miał ale teraz nie będę montować bo mam przewijak na łóżko plus ten baldachim to kiepsko się mi wkładało maleństwo do łóżeczka więc po wszystkich pierwszych wizytach go zdjęłam czyli gdzieś po miesiącu

My mamy mate Fisher Prica jak w linku. Na macie są wystające ogony, szeleszczące liście i niektóre zwierzęta są chyba z innego materiału niż reszta maty. Wisi tam słoń z grzechotką.. papuga z takim kołem do kręcenia, pluszowa malpka, tukan z jakimiś kulkami w środku. Na samym środku są dwa motyle i 4 świecące lampki. nastawić to można na 3 tryby: dźwięki prosto z dżungli, jakąś wesołą melodyjkę i 3 chyba najfajniejszy - muzyka włącza się dopiero gdy dziecko ruszy pałąkiem i po 10 sekundach gaśnie.
Ta Tiny Love tez fajna, ale wątpię czy te całe zapinane boki się przydadzą. Ja matę i tak kładłam na jakimś kocu żeby nie była od razu na podłodze, więc obojętne mi było czy się mały wyturla. Z resztą tylko czekałam na to aż w końcu zacznie się przewracać na bok. No i wygodniej przewrócić się na prosta matę niż na taki odstający kawałek materiału ;). Takie moje zdanie.

Pchla nie uwierzysz, ale w zakladkach mam zapisane dokladnie dwie te same maty i zdecydowac sie nie moge ktora fajniejsza ;))) ale tez bedziemy wlasnie z tych dwoch wybierac ;))

chyba poki co sklaniam sie bardziej ku Tiny Love :-) fajna jest ta opcja ze zrobieniem kojca zeby dziecko nie wywedrowalo tudziez nie wyturlalo sie w bok ;)

A ja chyba lekko bardziej ku fisher price:) Kolorystyka bardziej mi odpowiada, te lusterka i boska zyrafa:) Ale oczywiscie nadal nie wiem:)

reklama
Do góry