reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

krolewnazmarcepana dziękuje!
My mieliśmy od dziadków ale trochę lipny i się zepsuł. Sąsiedzi grzeją i młody ma rurki ciepłe w pokoju i okropnie suche powietrze. musze coś pomyśleć

w ogóle przepraszam bo myślałam że jestem w wątku zakupowaym a nie wyprawkowym :sorry2:

a nawilżacz tez moze byc do wyprawki :D
spróbuj z tym na kaloryfer, widziałam teraz są w lidlu
ale w marketach pewnie kupisz bez preoblemu
bo po co wydawac na elektryczny jakis jak moze ten sie sprawdzi :) no chyba ze nie bedzie wam odpowiadac to wtedy sie rozejrzysz :)
czasem najprostsze rozwiązanie jest najlepsze :)

reklama
my mamy nawilżacz elektryczny Venty- drogi, ale dobry, fakt faktem, że używany był tylko w mieszkaniu, teraz w domu, gdzie powierzchnia większa i dużo lepsze powietrze nawilżacz leży na strychu, używaliśmy go tylko po remoncie, zaraz jak się wprowadziliśmy i jeszcze było sucho od tynków, tak więc zgadzam się z krolewną, że w mieszkaniu wystarczającym nawiżaczem są te zawieszane na kaloryfer, ogólnie w małych pomieszczeniach w sumie te zdają egzamin na 5...ja czasem jak gorąco i sucho to zawieszam na kaloryfer zawieszam zmoczoną szmatkę, ręcznik czy tetrową pieluchę :-)

Ella - my mieliśmy identyczny i właśnie mierzył jak chciał. Kupiliśmy taki jak u teściowej w szpitalu i też mierzy różnie, a był dwa razy droższy. I mierzymy zawsze w tym samym miejscu tzn. staramy się, bo np. trzeba by było strzelać zawsze w identyczne miejsce, a to nie zawsze łatwe. A cm obok to już nam inaczej pokazuje temperaturę :/

pchła no to super :) fajnie że sie spodobały :-)
klaudia ja juz mam pełną listę z ubrankami od nich, które mam zamiar kupic :-) za każdym razem jak je oglądam, nie moge sie powstrzymac żeby czegoś nie wziąć :-D

Pościel dla Julki mamy taką, i naprawde jest super, zero zmechaceń itp przez 2 lata, także nie jest źle DISNEY KUBUŚ * HELLO KITTY POŚCIEL.3-EL.100 x 135 (2793650377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., mamy dwie z Kubusiem Puchatkiem i tą ciemniejszą z Hello Kitty, wszystkie rewelacyjne !!!

Ostatnia edycja:
my termometr mamy taki
TERMOMETR AQUA THERM 14W1|NIEMIECKI|CERTYF.|ORYGIN (2784698286) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i nawet bylismy zadowoleni, ale teraz podczas choroby, jak sama sobie mierzyłam temp. to mi wychodziło na nim 38C, a na zwykłym rteciowym miałam 39C.

Moja mała na szczęscie nie ma tendencji do wysokich gorączek, bo ja temu termometrowi już nie ufam i jak czuję po dotyku, że jest goraczka, to sprawdzam tez rteciowym, ale wiadomo - przy salwach wrzasków:sorry2:

Izunia
posciel przepiękna, zwłaszcza kubuś puchatek mi sie podoba.
Dla mnie pościel drukowana jest dużo fajniejsza niz haftowana, bo te hafty zmieniają sie po praniu. Ja mam jeden komplet drukowany i jeden haftowany z babys'zone i wole tą drukowaną.
Baby's Zone - producent pościeli dziecięcej, materace dla dzieci
moich wzorów już nie ma.

zonqa
ja kupiłam otulaczek w tk maxx, taki kocykowy, bo ten z mothethood jest chyba cienki - z flanelki

reklama
Do góry