reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Izunia, tak wracając do wózków, jeżeli chciałabyś quinny a polecam z pełną odpowiedzialnością to proponuję speedi sx, co prawda kolory nie są takie superaśne i nie wyglądają tak odjazdowo- kosmicznie, ale są mega wygodne i naprawdę porządne :tak:

reklama
Dorotko juz mam swój typ i chyba pozostane wierna do rozwiązania :tak: ale dziękuje za rade, przyda sie na pewno, jak nie dla mnie to dla kolejnej mamuśki :-)

hej :) a ja w sumie miałam zostawić wózek po Mai i kupić potem samą spacerówke ale.... spacerówka którą chciałam kupić kosztowałaby mnie tyle co wózek 2w1 i sprzedaje Majusi wózek ;P
tylko fotelik zostawiam :p

a moim priorytetem jest teraz ten VECTOR 4 ESPIRO 2W1+ZOBACZ FILM+WYSYŁKA+GRATISY (2741104330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i raczej zdania szybko nie zmienie :p wiem co mi nie pasowało w starym wózkiem a ten przedsatawia sie jak narazie idealnie
jutro mnie mąż podwiezie do sklepu, ale nie wiem czsy tam będa te wózki :p mam nadzieje ze tak i sobie obejrze :D

Królewna moja koleżanka dla swojej córci miała ten wózek, bardzo sobie chwaliła, że lekki i wygodnie się prowadzi. NAwet chciała mi go pożyczyć, ale woleliśmy mieć swój.

krolewna, fajna kolorystyka, ale nie wiem dlaczego przerażają mnie mniejsze kółka z przodu :dry:

wiesz co mnie tez przerażały, ale tak na prawde miałam wielkie koło w wózki Mai i nie było mi to niezbędne, po lesie nie jeżdżę, jedynie czasem jest problem z takimi kołami jak chodnik nierówny, ale nie będziemy na żadne wycieczki leśne chodzic bo nie mamy gdzie, a żeby pojść na plac zabaw czy pojechać do centrum handolwego to wielkich kół z przodu mi nie trzeba

poza tym jest tez wersja z kołami pompowanymi z przedu, chyba 100 zł droższy, ale chyba wybiore jednak ten
mam tez koleżanke która sobie chwali ten wózek
dla mnie wazniejsze od dużych kółek jesto żeby z przedu kółka były skrętne z mozliwością blokady, bi jakby nie były skrętne to nawet bym na wózek nie patrzyła :p

no o skrętnym przednim to nawet nie wspominam i koniecznie z blokadą :tak: no my to po wsi, po lesie najczęściej będziemy jeździć, a jak do Warszawy do Mamy pojadę to niestety też musze liczyć się z nierównością chodników :sorry:

reklama
krolewnazmarcepana; nie wiem jakie masz podejscie do forow ale poczytaj moze jeszcze opinie o nim na wozkomanii. Z wygladu bardzo fajny ale oceny ma przerazajace... :-(

Do góry