reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
ja jeszcze powrócę do tematu wózka mutsy evo

to jest stronka o którą pytałaś Iza Wózki Mutsy Warszawa, Evo, 4Rider, Transporter, Urban Rider
poza tym mam do was dziewczyny pytanie, jak oglądałyście wózek to Iza ty pisałaś że w zestawie do spacerówki była osłonka na nóżki, przeglądając strony z wózkami nie widzę w opisie nigdzie że jest dołączony...:cool: a możecie mi napisać ile cały zestaw kosztował u was Iza, White Orchid?

ja jeszcze powrócę do tematu wózka mutsy evo

to jest stronka o którą pytałaś Iza Wózki Mutsy Warszawa, Evo, 4Rider, Transporter, Urban Rider
poza tym mam do was dziewczyny pytanie, jak oglądałyście wózek to Iza ty pisałaś że w zestawie do spacerówki była osłonka na nóżki, przeglądając strony z wózkami nie widzę w opisie nigdzie że jest dołączony...:cool: a możecie mi napisać ile cały zestaw kosztował u was Iza, White Orchid?

oslonki na nozki nie widzialam, a spiworek (MUTSY Śpiworek EVO) trzeba sobie samemu dokupic.

ja planuje zakup na bobowozkach, bo najtaniej i wyjdzie mnie to mniej wiecej:
wozek (gondolka + spacerowka) 1698 zł
2 oslonki przeciwdeszczowe (na gondole i spacerowke) - ok 50zl za sztuke, wiec za dwie 100zl
spiworek 200zl

jakby co mozna sobie jeszcze dokupic moskitiere za 50zl, parasolke za 150zl i torbe pielegnacyjna za 209 zl, ale ja sobie chyba daruje :-)

do tego za jakies 130zl dokupie tez adaptery do fotelikow Maxi Cosi ;)

white_orchid - powiem ci, ze właśnie mi nie zależy na śpiworku, bo z doświadczenia wiem, że są nie praktyczne, tak naprawdę w 1 zimę ci się przyda a później dziecko już jest za duże, dlatego o wiele praktyczniejsza jest ta osłonka bo możesz ją zakładać już na jesień a w zimie zawsze pod to kocyk i dziecko ma cieplusio...to taka moja sugestia :-) Właśnie Iza pisała, że widziała w sklepie tą osłonkę!

white_orchid - powiem ci, ze właśnie mi nie zależy na śpiworku, bo z doświadczenia wiem, że są nie praktyczne, tak naprawdę w 1 zimę ci się przyda a później dziecko już jest za duże, dlatego o wiele praktyczniejsza jest ta osłonka bo możesz ją zakładać już na jesień a w zimie zawsze pod to kocyk i dziecko ma cieplusio...to taka moja sugestia :-) Właśnie Iza pisała, że widziała w sklepie tą osłonkę!

to ja nigdzie w sklepie takiej oslonki nie widzialam, w necie tez nie... hmm.

ja planuje wozek takze na kolejne dziecko, wiec chyba zaopatrze sie w ten spiworek, zwlaszcza ze spacerowka wejdzie do uzytku w zimie na dziecko 7-8 miesieczne. zawsze to chyba cieplej w takim spiworku :confused:

white_orchid - wiesz ja w swoim chicco miałam taki spiworek bo był w zestawie i osłonkę na nóżki też... i właśnie w pierwszą zimę go stosowałam, ale ogólnie bardziej praktyczna mimo wszystko wydaje mi się osłonka bo ta ja pisałam wcześniej na przyszły rok maluch już się nie zmieści w ten spiwór a osłonę możesz na jesieni i początkach wiosny używać, więc jeśli miałabym wybór dokupić osłonkę a śpiwór stawiam na to 1

co do śpiworka w mutsy evo to jest chyba dosyć długi, widziałam u szwagra w gondoli, to byl podwinięty pod główką.
Mówili, ze fajny wózek, ale sama nie wybróbowałam, bo moja Gosia z wujkiem nie dopuszczali nikogo:-D

a śpoworki dla starszych dzieci polecam szyte na zamówienie.
Mam Britaxa B-Agile i oryginalny kosztuje ok. 200 zł, a ja zamówiłam na all u babki polecanej na wózkomanii (tzw. magda od śpiworków:laugh2:), zapłaciłam niewiele mniej (chyba 175zł), ale faktycznie jest rewelka. Mam do niego dwie kołderki - jedną wiosenną z podwójnego poloru, a drugą zimową z podwójną ociepliną, polar wewnątrz a na zewnątrz nieprzemakalny ortalion.
Pasuje idealnie do wózka i jest bardzo długi, tzn. jak młoda śpi, to pod samą szyje można go naciągnąć. Ma ortalion w miejscu bucików, jakieś troczki do przywiązywanie do wózka. Babka mi nawet próbki materiałów wysylała, więc kolor polaru idealnie pasuje do wózka. Jest tylko mały wybór kolorów oratalionów, tzn. bazuje na ciemnych.

Fotki robiłam dla lipcówek, ale jak ktos jest zainteresowany, to podeślę namiar na priva.

Załączniki

• P1110537.jpg
    P1110537.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 55
  • P1110539.jpg
    P1110539.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
ankzoc u mnie cały zestaw kosztował 1900 z groszem ,nie pamiętam dokładnie, ale w tym były 2 śpiworki, do gondoli i do spacerówki, to chyba razem ze wszystkim jest ta cena.

P.S. dziś widziałam na żywo Evo z gondolą i wiem ze to jest na bank mój wózek !!!:tak: jechałam samochodem i az musiałam sie zatrzymac żeby sie poprzyglądać hahaha był cuuudowny. No i w kolorze czarnym, chyba i tym razem moja córa bedzie jeżdzic w ciemnej furze :-D po raz drugi zaczyna mnie baaaardzo kusic ten kolorek.

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Do góry