reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

ankzoc nie zwróciłam juz uwagi, tak poleciałam do ty mutsy :-D ale jeszcze rzucały sie w oczy Teutonia tylko nie wiem jaki do był model, facet który sprzedawał powiedziała ze własnie taki wziął dla swojej córci która ma przyjść na świat 01 kwietnia :-), takze sie zgadalismy hihih. Jak dla mnie to tam jednak za małe te kółka przednie, no ale to juz kwestia gustu jak stwierdzilismy z panem. Powiem Ci że tam jakiejś masakry z tą spacerówką w Evo nie ma, ale w porównaniu do TR różnica jest wieeelka, zwłaszcza jak porównasz to z siedzącym dzieckiem w środku. No ja zaryzykuje, bo wiem ,ze i tak jak mała skonczy 2 lata to juz raczej nie bedziemy go uzywac ;-) albo bedzie inny :-p strasznie jestem zła ze nie ma tego fioletu w Evo :wściekła/y:

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
Iza no właśnie najlepiej porównać sobie z dzieckiem bo wtedy masz jakaś wizję wielkości... sluchaj wózek i tak potrzebny ci będzie w kwietniu więc może warto poczekać na modele 2013 może wprowadzą nowe kolory zwiększa budkę i wym.spacerówki... często firmy wprowadzają zmiany w modelach

No ja musiałam isc juz" teraz" l, bo nie umiem funkcjonować jak nie mam czegos zapiętego na ostatni guzik hahaha, :zawstydzona/y: więc model wybrany. Do zakupu również podejdę później, pewno zamówie wózek pod koniec lutego, miesiąc sie czeka, to bedzie akurat na czas w domciu :-)

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
A widziałaś że jest strona mutsy.. można tam też zamawiać wózki... a właśnie spacerówka ma jakieś okrycie na nóżki?

ankzoc a mogłabyś podac linka do tej stronki, bo jakąś tam widziałam z tymi wózkami ale ich oryginalnej nie.
Doczytałam, że budka ma ten zameczek o którym pisałas, wiec można ją przedłużyć :-) śpiworek był i w gondoli i w spacerówce. Znalazłam tez dla porównania siedzisko w Evo - szer.30cm x wys.oparcia 47, a siedzisko w tr szer. 35cm x wys. 49 cm.

ladies to super, pochwal sie zdjęciami :-) p.s. podziwiam, ze tak szybko sie zdecydowałas :tak:

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Izunia23 wlasnie Ci mialam pisac, ze Evo ma budke na zamek, tak ze spokojnie mozna ja powiekszyc ;) ale widze, ze juz wiesz :-) mi sie w sumie ta budka wystarczajaca wydala.
Transporter rzeczywiscie ma piekne kolorki. znajomi maja Transportera i go sobie baaardzo chwala... ale ja raz, ze wole lzejszy wozeczek, a dwa ze jednak chce miec przekladana spacerowke (w Transporterze nie ma takiej opcji). no i design Evo bardziej mi podchodzi :-p
ja wczesniej rozwazalam czarny, ale sporo osob mi mowi, ze mi sie dziecko latem ugotuje w czarnym wozku... no nie wiem czy to tak dziala.
chcialabym jeszcze zobaczyc na zywo brazowy, bo podobno robi wrazenie ;)
a zamawiac chyba bede na bobowozkach, bo chyba najtaniej maja z tego co widzialam:-)

co do Maxi Cosi Mura to zgadzam sie... jak dla mnie na zywo tragedia... jakis taki ciezki grzmot, w dodatku ta piankowa spacerowka kompletnie mnie nie przekonuje i rzeczywiscie chyba dla malutkich dzieci jesli chodzi o dlugosc oparcia. i kosz tez mi sie wydaje jakis taki symboliczny, a najgorsze ze chyba trzeba sie niezle postarac zeby wlozyc do niego cos wiekszego (takie wrazenie odnioslam w sklepie... moze tam sie cos odpina zeby powiekszyc... nie mam pojecia)

ladies gratuluje zakupu :-) szybka jestes :-)
mi radzono zeby nie spieszyc sie z zakupem, bo gwarancja leci, a rzecz lezy nieuzywana... hmm
z drugiej strony odkladajac wszystko na ostatnia chwile mozna sie zdziwic jak maluszek postanowi wyjsc wczesniej ;)

reklama
Zazdroszczę Wam, że macie już wózki, przynajmniej niektóre. Ja wózek kupię dopiero po porodzie, oczywiście gdzieś koło lutego dam zaliczkę w sklepie i niech czeka, jak się nie uda, to przepadnie zaliczka.

Do góry