reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
ja też coś kupiłam...mam w końcu laktator elektryczny medeli swing - używany, ale na gwarancji jeszcze ok.rok i kilku miesięcy. Jestem mega szczęśliwa, bo lubię być przygotowana na wszystko wcześniej. Taki ze mnie typ (w pracy robię wszystko przed terminem, jak byłam jeszcze studentką, to pracę mgr oddałam już pod koniec lutego).
Planuję dobrze go wydezynfekować, wyparzyć - jak coś dokupić elementy wymienne nowe tj.lejek, zaworek, membranki. Ale najpierw niech do mnie dotrze. Ufff...mam to z głowy:)
Felidae - w sprawie rozebrania gondolki nie pomogę, bo nie mam żadnego doświadczenia. Ale widzę, że przygotowana jesteś solidnie. Jeśli dobrze zrozumiałam opis tego środka - to on wybiela...?

Ostatnia edycja:
mnie zależy na tym, żeby wybijał bakterie...głównie. innego nie znalazłam, a ten kiedyś reklamowali na spotkaniu kina kobiet na którym byłam. Wózek mamy od szwagrów. A ich maluch w promocji z porodówki dostał gronkowca. chciałabym zminimalizować ryzyko. może nam się uda wyjść bez takiej promocji.
wiem, że próbkę która miałam wykorzystałam do białego, ale chyba spektakularnego wybielenie nie zauważyłam ;-)

Fel - a ten gronkowiec to taki badziewny jest, że siedzi tak długo w wózku?

Apropo gronkowca to moja teściowa załapała go na porodówce... Serwowała go szwagrowi przez cyca... Włóczyli się po lekarzach aż w końcu któryś wpadł na to by zbadać mleko teściowej.. Od razu odstawiła małego. To dopiero jest coś..

oni twierdzą, że aktywny tlen sobie własnie tak super radzi z bakteriami, no coś w tym jest :-) no i on właśnie tez wybiela. nienawidzę zapachu vanischa a ten proszek tak nie dawał...

reklama
Do góry