reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

No to po zakupach :-) byliśmy ostatnio z M. po odbiór łóżeczka, zażyczył sobie z szufladą :tak:
no, a skoro było już łóżeczko do dokupiło się resztę potrzebnych rzeczy typu: materacyk, wanienka i fotelik do samochodu (akurat była promocja), więc też niezłą sumkę zostawiliśmy w sklepie :shocked2:

reklama
Phelania - nowa kosztowała niecałe 400zl. Coś mi się kojarzy, że kolo 370zł.. Teściowe nam ja kupili, a ja wtedy protestowałam, że to dużo i po co nam. Kupiona była w takim zwykłym sklepie z rzeczami dla dzieci..

Okazało się, że nasz wózek ma złamaną ramę (jakim cudem, do jasnej ciasnej?!?!), a że i tak trzeba by go podreperować, to… kupujemy nowy :szok: w ogóle o tym nie myślałam, masakra! no to mam wieczór na Allegro, niech no tylko synek zaśnie :laugh2:

oj, nie mam pojęcia… w zasadzie starszy braciszek to wciąż maluszek… zależy, gdzie i jak wybieracie się na spacery, czy starszak chętny do tuptania…

Phel - u nas Antek od marca chodził na spacery pieszo.. Wózek (Maclaren) kupiliśmy tylko na wypady typu wakacje i sklep. W lipcu dostał rowerek biegowy i już tylko na nim się poruszał. A nogi mial takie wyćwiczone, że wycieczki robiliśmy po prawie 2km na plac zabaw i z powrotem.

Ja dopiero zaczynam kompletowac wyprawke w tym tygodniu zamawiamy wózek, posciel do lózeczka, materac, a jutro kupimy wanienke i pewnie kupi sie pare innych rzeczy:-) niestety teraz wszystko musze kompletowac od podstaw bo moje dziewczynki sá juz duze i nic mi nie zostalo po nich, bo porozdawalam w rodzince :happy:

reklama
Do góry