reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

My kupiliśmy ostatnie rzeczy dla dziecka. Jak zwykle pojechaliśmy nieprzygotowani i mieliśmy zagwozdkę jaki materac kupić do łóżeczka turystycznego :rofl2: No ale nic, kupiony jakiś został i tyle. I tak jak młoda będzie miała z rok, trochę więcej przeniesie się na łóżko Filipa, a Filip dostanie swoje pierwsze "dorosłe" łóżeczko.

reklama
Phel - Antek ma taki rowerek: Rowerek biegowy Puky LR M czerwony
Najmniejszy rozmiar z najmniejszymi kółkami. Obniżona rama ułatwia wsiadanie. U nas rowerek przez pierwszy tydzień stał nieużywany. Dopiero później Antek się nim zainteresował.. Po kolejnych 2 tygodniach śmigał jak zawodowiec ;).

Na tej stronce, którą podałam masz różne informacje jak najlepiej dobrać rowerek do dziecka.

dziewczyny czy któraś z Was posiada bądź posiadała wózek X-lander XA? zastanawiam się nad kupnem tego wózka. W gre wchodzi jeszcze mutsy Evo. może pisałyście na ten temat ,ale jakoś nie mogłam znależć:sorry2: a nie chce mi sie całego wątku od początku do końca przzeglądać. z góry dziękuję za każdą odpowiedź;-)

pola - ja mam x-landera. Drugi raz bym nie kupiła. Mąz chce teraz kupić inne, ale sama nie wiem jaki. XA dla mnie to porażka. Ciężki, szeroki (problem w sklepach między półkami) i po złożeniu też dużo miejsca zajmuje. Siedzisko spacerówki u nas jest pochylone do tyłu. Nie ma szans żeby dziecko usiadło prosto nawet jak już będzie umiało siedzieć. Pałąk na wysokości czoła dziecka ^^. Dla mnie ten wózek ma więcej minusów niż plusów. Oglądałam w askocie na braniborskiej navingtona cadet. Produkowany przez deltim - deltim produkuje też x-landera. Dla mnie ładniejszy i praktyczniejszy.. do tego tańszy.

Mnie X-Lander odstraszył wagą. Zależy gdzie, kto mieszka. Ja muszę przygotować się na wnoszenie na 2 piętro

też jestem teraz na etapie wózków, no i przez myśl też przeszedł nam Xlander XA, ale stanęło na Graco Symbio i mam nadzieję, że się nie zawiodę. A szczerze mówiąc, to tak sobie pomyślałam, że nie ma wózka idealnego i każdemu co innego nie pasuje :-D ja sugerowałam się ciężarem szczególnie i generalnie czytałam dobre opinie, mam nadzieję że się sprawdzą...

reklama
Do góry