reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

My kupiliśmy ostatnie rzeczy dla dziecka. Jak zwykle pojechaliśmy nieprzygotowani i mieliśmy zagwozdkę jaki materac kupić do łóżeczka turystycznego :rofl2: No ale nic, kupiony jakiś został i tyle. I tak jak młoda będzie miała z rok, trochę więcej przeniesie się na łóżko Filipa, a Filip dostanie swoje pierwsze "dorosłe" łóżeczko.

reklama
Phel - Antek ma taki rowerek: Rowerek biegowy Puky LR M czerwony
Najmniejszy rozmiar z najmniejszymi kółkami. Obniżona rama ułatwia wsiadanie. U nas rowerek przez pierwszy tydzień stał nieużywany. Dopiero później Antek się nim zainteresował.. Po kolejnych 2 tygodniach śmigał jak zawodowiec ;).

Na tej stronce, którą podałam masz różne informacje jak najlepiej dobrać rowerek do dziecka.

dziewczyny czy któraś z Was posiada bądź posiadała wózek X-lander XA? zastanawiam się nad kupnem tego wózka. W gre wchodzi jeszcze mutsy Evo. może pisałyście na ten temat ,ale jakoś nie mogłam znależć:sorry2: a nie chce mi sie całego wątku od początku do końca przzeglądać. z góry dziękuję za każdą odpowiedź;-)

pola - ja mam x-landera. Drugi raz bym nie kupiła. Mąz chce teraz kupić inne, ale sama nie wiem jaki. XA dla mnie to porażka. Ciężki, szeroki (problem w sklepach między półkami) i po złożeniu też dużo miejsca zajmuje. Siedzisko spacerówki u nas jest pochylone do tyłu. Nie ma szans żeby dziecko usiadło prosto nawet jak już będzie umiało siedzieć. Pałąk na wysokości czoła dziecka ^^. Dla mnie ten wózek ma więcej minusów niż plusów. Oglądałam w askocie na braniborskiej navingtona cadet. Produkowany przez deltim - deltim produkuje też x-landera. Dla mnie ładniejszy i praktyczniejszy.. do tego tańszy.

Mnie X-Lander odstraszył wagą. Zależy gdzie, kto mieszka. Ja muszę przygotować się na wnoszenie na 2 piętro

też jestem teraz na etapie wózków, no i przez myśl też przeszedł nam Xlander XA, ale stanęło na Graco Symbio i mam nadzieję, że się nie zawiodę. A szczerze mówiąc, to tak sobie pomyślałam, że nie ma wózka idealnego i każdemu co innego nie pasuje :-D ja sugerowałam się ciężarem szczególnie i generalnie czytałam dobre opinie, mam nadzieję że się sprawdzą...

reklama
Do góry