Bishopka, wcale Calgonu nie musisz kupować, jest drogi i moim zdaniem przereklamowany. My kupiliśmy spore pudło odkamieniacza do pralek i czajników za 20 zł. Bierzesz trochę proszku bez prania i masz praleczkę jak nową Kamix się nazywa jakby co.
reklama
Tasia001
Fanka BB :)
Phel ale to nikt schodzić nie musi. Ty pobierasz z kranu w pojemniczek na mocz i idziesz z tym do laboratorium. Najlepiej jeszcze się dowiedzieć w pobliskim sanepidzie (bo co "kraj" to obyczaj).
O kosmetykach doczytałam na stronie Nivea i rzeczywiście wszystko mają napisane od 1 miesiąca życia. Na opakowaniach tego nie ma (a przynajmniej na próbkach). Ale tak jak któraś pisała są często używane już w szpitalach, więc na mój rozum jak ktoś już kupił to nie ma co panikować.
O kosmetykach doczytałam na stronie Nivea i rzeczywiście wszystko mają napisane od 1 miesiąca życia. Na opakowaniach tego nie ma (a przynajmniej na próbkach). Ale tak jak któraś pisała są często używane już w szpitalach, więc na mój rozum jak ktoś już kupił to nie ma co panikować.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Tasia- ja pisalam u mnie w szpitalu...maja a co do wody spytac sie moge gorzej ze tam jest tyle bakteri ze mi zamkna dopływ
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Ja tez polecam te spodnie co ma Bishopkai za ta cene?sssuper sa
reklama
hmm jak ktoś sie chce bawić bo bardzo mu zależy to w sklepie zoologicznym można kupić testy do wody dla akwarystów. z grubsza da się ocenić, jak twarda jest :-)
tak samo jak ze starszakiem kupie pół litra Oilatum i na początek starczy...po kąpieli stosowałam zwykłą oliwkę. jak się coś będzie działo to będziemy się radzić kogo trzeba co innego kupić. Może kumpela która pracuje w aptece coś podpowie jakieś próbki podrzuci :-)
tak samo jak ze starszakiem kupie pół litra Oilatum i na początek starczy...po kąpieli stosowałam zwykłą oliwkę. jak się coś będzie działo to będziemy się radzić kogo trzeba co innego kupić. Może kumpela która pracuje w aptece coś podpowie jakieś próbki podrzuci :-)
Podziel się: